15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialTAROM oferă divertisment la bord

TAROM oferă divertisment la bord

TAROM lansează AirFi, un serviciu de intranet la bordul aeronavelor, acesta urmând să fie disponibil din a doua jumătate a lunii august pe rutele Madrid, Barcelona şi Dubai, cele mai lungi pe care le operează compania în acest moment, a declarat, joi, directorul general interimar al TAROM, Gabriel Stoe.

„În prima fază, acest serviciu va fi disponibil pe rutele Madrid, Barcelona şi Dubai, cele mai lungi pe care le avem noi deocamdată. În acest sens, noi am elaborat un plan de implementare a acestui sistem care se va regăsi, în final, pe toate aeronavele din flota TAROM, inclusiv pe rutele interne,”, a spus Stoe, într-o conferinţă de presă. 

El a subliniat că acest serviciu nu va aduce pasagerilor costuri suplimentare, iar baza de date stocată pe dispozitivul AirFi va fi permanent îmbunătăţită, în urma feedback-urilor venite de la pasageri. 

„Acest serviciu este rezultatul unei negocieri cu Dnata Catering, membru al Grupului Emirates, şi am reuşit diminuarea costurilor şi accesul către acest serviciu”, a afirmat şeful TAROM.  AirFi este cel mai mic sistem portabil de divertisment la bordul avioanelor din lume care permite accesul pasagerilor la o platformă ce oferă o gamă largă de opţiuni: magazin, chat cu ceilalţi pasageri, jocuri, informaţii despre destinaţiile de călătorie, reviste, ziare, ştiri – sub formă de newsfeed, filme şi muzică. De asemenea, platforma include şi un formular de păreri asupra serviciilor TAROM, astfel încât fiecare pasager va putea transmite companiei nevoile şi dorinţele, aceasta încercând să îmbunătăţească serviciile şi să răspundă „cât mai direct şi corect pasagerilor“. 

Conectarea la sistemul AirFi se face direct din browserul dispozitivului mobil, nefiind necesară instalarea vreunei aplicaţii. De asemenea, interfaţa este scalabilă oricărei rezoluţii sau dimensiuni ale ecranului dispozitivului mobil (telefon, tabletă sau laptop).  

Cele mai citite

Crizele și economia

Organizările au, fiecare, o finalitate a cărei satisfacere asigură identitatea. Multe întâmpină azi dificultăți, dar și  crize.  Este criză atunci când dificultățile periclitează...

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...

Manchester City a făcut scor în restanța cu Brighton. „Cetățenii” s-au apropiat la un punct de primul loc

Manchester City a învins-o cu 4-0 pe Brighton, în deplasare, într-o partidă restantă contând pentru etapa a 29-a din Premier League. Internaţionalul englez Phil Foden...
Ultima oră
Pe aceeași temă