12.9 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialOmul de afaceri Octavian Radu şi-a crescut cu 10% afacerea de curierat...

Omul de afaceri Octavian Radu şi-a crescut cu 10% afacerea de curierat în T1

Compania TCE Holding, unul dintre principalii jucători de pe piaţa de logistică şi curierat, deţinută de omul de afaceri Octavian Radu, a raportat o creştere a cifrei de afaceri pe primul trimestru din 2011 cu 10 de procente, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului precedent.

“Pentru prima dată de la începutul crizei economice din România, TCE Holding are creştere pe toate liniile sale de business”, precizează Sorin Sofian, CEO al TCE Holding.

“Este, de asemenea, al patrulea trimestru consecutiv în care atingem un profit operaţional pozitiv, ceea ce ne face să privim cu optimism anul 2011”, declară Sorin Sofian.

În primele trei luni ale acestui an, cifra de afaceri a TCE Holding a fost de 4,9 milioane euro, cu 10% mai mare faţă de primul trimestru din 2010. Cele mai importante două linii de business care au generat creşterea rulajului sunt serviciile poştale, respectiv activităţile desfăşurate în spaţiul internaţional.

Pentru 2011, principalele proiecte planificate de TCE Holding vizează extinderea reţelei de oficii poştale TCE Post – singura reţea naţională privată de acest fel – respectiv continuarea dezvoltării internaţionale, cele mai mari volume transportate până acum făcându-se pe destinaţiile Ungaria, Bulgaria, Germania şi Austria.

Pentru 2011, TCE Holding estimează obţinerea unei cifre de afaceri cu 15% mai mare faţă de 2010, la finele anului trecut rulajul atingând 19 milioane euro.

 

 

Cele mai citite

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era păcii s-a încheiat în Europa”

Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindcă o reacție...

Soluții pentru protecția împotriva exploziilor de praf

În peisajul comercial de astăzi, asigurarea siguranței și securității este vitală, în special în ceea ce privește reducerea riscurilor asociate cu exploziile de praf....

Președintele clubului Rapid, Daniel Niculae, urmărit penal! Acuzațiile care i se aduc

Preşedintele clubului Rapid, Daniel Niculae, a fost pus sub acuzare de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pentru că l-a plătit şi ajutat...
Ultima oră
Pe aceeași temă