18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialING Bank şi ePayment lansează serviciul de plată online Home'Pay

ING Bank şi ePayment lansează serviciul de plată online Home’Pay

Pentru început, serviciul Home’Pay este disponibil clienţilor ING Bank în agenţia de turism www.paravion.ro, urmând ca în următoarea perioadă să fie implementat în alte aproximativ 100 de magazine online.

“Dezvoltarea acestei noi metode de plată este prima dintr-o strategie mai amplă a ePayment de diversificare a portofoliului de produse şi de extindere a metodelor de plată. Pentru cumpărători va fi sigur şi mult mai uşor, practic, la un click distanţă, să utilizeze plata prin Internet Banking pentru achiziţia de produse şi servicii. Magazinele online vor beneficia de mai multe opţiuni de plată online integrate pe aceeaşi platformă tehnică şi în acelaşi flux operaţional şi financiar”, explică Daniel Nicolescu, CEO GECAD ePayment.

Clienţii ING Bank România care doresc să folosească acest serviciu trebuie să intre pe site-ul www.paravion.ro şi să aleagă metoda de plată ING Home’Pay după alegerea destinaţiei unde doresc să călătorească şi completarea câmpurilor necesare. În acest fel comanda este plasată şi singurul lucru care mai trebuie făcut este logarea în ING Home’Bank, confirmarea detaliilor plăţii şi semnarea tranzacţiei prin utilizarea token-ului. ING Bank şi GECAD ePayment lansează Home’Pay, o noua metodă de plată online integrată pe platforma tehnică de plăţi online ePayment şi pusă la dispoziţia clienţilor ING prin intermediul aplicaţiei de internet banking ING Home’Bank.

Cu ajutorul serviciului ING Home’Pay, clienţii ING pot plăti în magazinele online româneşti fără a fi nevoie să transmită datele personale sau de card.

“Avantajele acestui serviciu rezultă şi din lipsa oricăror taxe sau comisioane în timpul plăţii şi a faptului că nu trebuie să te înregistrezi pe niciun sistem sau site atunci când faci o plată. În funcţie de reacţia clienţilor noştri vom extinde lista site-urilor partenere unde aceştia vor putea folosi serviciul ING Home’Pay”, declară Ştefan Radu, Director Dezvoltare Produse Retail ING Bank.

Cele mai citite

Nicu Ștefănuță: „În sfârșit, directiva privind violența împotriva femeilor a fost adoptată”

În ultima sesiune plenară din legislatura actuală, Parlamentului European a votat primul act legislativ al UE privind violența împotriva femeilor și violența domestică, care...

VIDEO. Tensiuni la Paris. Confruntare tensionată între susținătorii Israelului și cei ai Gaza

Tensiunile la cote maxime în fața prestigioasei universități Sciences Po din Paris din cauza războiului din Gaza, în timp ce manifestanți pro-israelieni au venit...

Nicu Ștefănuță: „În sfârșit, directiva privind violența împotriva femeilor a fost adoptată”

În ultima sesiune plenară din legislatura actuală, Parlamentului European a votat primul act legislativ al UE privind violența împotriva femeilor și violența domestică, care...
Ultima oră
Pe aceeași temă