Groupama şi Uniqua Asigurări au fost amendate de ASF cu câte 10.000 de lei pentru nereguli în ofertele RCA la o lună

Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) a decis sancţionarea societăţilor Groupama şi Uniqa Asigurări cu amendă în cuantum de 10.000 de lei fiecare, precum şi sancţionarea cu avertisment scris a directorilor acestor societăţi.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 13.07.2017 - 21:01

Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) a decis sancţionarea societăţilor Groupama şi Uniqa Asigurări cu amendă în cuantum de 10.000 de lei fiecare, precum şi sancţionarea cu avertisment scris a directorilor acestor societăţi, anunță un comunicat transmis joi de ASF, preluat de Mediafax.

Consiliul ASF a aprobat şi rezultatele controalelor inopinate desfăşurate la societăţile Asirom, Groupama, Generali şi Uniqa Asigurări. „În urma verificărilor, a fost decisă sancţionarea societăţilor Groupama şi Uniqa Asigurări cu amendă în cuantum de 10.000 de lei fiecare, precum şi sancţionarea cu avertisment scris a directorului general al societăţii Groupama şi a preşedintelui directoratului societăţii Uniqua Asigurări”, precizează ASF.

În sarcina celor două societăţi a fost instituită obligaţia remedierii neregulilor constatate.

În luna iunie, ASF a demarat o serie de controale la mai multe societăţi de asigurări susceptibile că nu acordau poliţe RCA cu valabilitate de o lună, iar ulterior societăţile respective au replicat că acordă astfel de poliţe.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...