18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialAbonamentele corporate pentru serviciile stomatologice, pe trend ascendent

Abonamentele corporate pentru serviciile stomatologice, pe trend ascendent

Clinica româno-israeliană Glamour Dent estimează că abonamentele corporate pentru servicii stomatologice, lansate recent, vor avea o pondere de 30% din cifra de afaceri până în anul 2013.

 

Tot mai multe companii aleg să îşi motiveze şi fidelizeze angajaţii prin oferirea de abonamente pentru servicii medicale, iar aceste stimulente includ tot mai des şi servicii stomatologice, potrivit reprezenţilor clinicii Glamour Dent.

Clinica a lansat recent 3 tipuri de abonamente pentru clienţii corporate, cu costuri lunare între 10 şi 25 euro, care oferă soluţii eficiente economic, printr-o serie de gratuităţi şi reduceri de până la 50%, pentru accesul la servicii medicale premium.

Glamour Dent estimează că în 2011 cifra de afaceri a clinicii va creşte cu 35% faţă de 2010, până la 2,5 milioane lei.

Medicul de origine israeliană Dr. Itzhak Eidelman, General Manager Glamour Dent, estimează că, în prezent, abonamentele corporate au o pondere de sub 5% din totalul veniturilor clinicilor de stomatologie din România, însă procentul ar putea ajunge la 30% până în anul 2013.

“În ţări precum Israel, SUA sau statele din Europa de Vest, abonamentele corporate au deja o pondere de peste 80% din veniturile clinicilor de stomatologie. Piaţa abonamentelor corporate pentru servicii stomatologice din România este la un nivel de circa 5 milioane euro, potrivit estimărilor noastre, dar are un potenţial de creştere ridicat.” a declarat Dr. Itzhak Eidelman, General Manager Glamour Dent.

Gratuităţile şi reducerile prin abonamentele corporate Glamour Dent sunt valabile atât pentru tratamente de bază cât şi pentru accesul la tehnologii avansate, precum faţetele dentare Lumineers, aparatul NTI-tss de tratare a bruxismului, implantul All on 4, aparatul ortodontic lingual Incognito, aparatul de radiologie Roentgen digital etc.

Investiţiile Glamour Dent în aparatură, tehnologie şi dezvoltarea echipei ajung până în prezent la 250.000 euro.

 

Cele mai citite

Președintele clubului Rapid, Daniel Niculae, urmărit penal! Acuzațiile care i se aduc

Preşedintele clubului Rapid, Daniel Niculae, a fost pus sub acuzare de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pentru că l-a plătit şi ajutat...

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...

Deficitul bugetar a crescut, după primul trimestru

Deficitul bugetar a urcat la 2,06% din Produsul Intern Brut după primele trei luni din acest an, soldul negativ cifrându-se la 35,88 miliarde de...
Ultima oră
Pe aceeași temă