Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Compania Adobe a încheiat un parteneriat cu o firmă românescă

Compania Adobe a semnat un acord de parteneriat cu firma românescă Trans Sped, ale cărei certificate digitale sunt acum integrate în Adobe Sign.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 29.11.2017 - 18:12

Trans Sped furnizează certificate digitale calificate de semnatură electronică.

Adobe are peste 20 de ani de experiență în dezvoltarea de soluții securizate pentru documente digitale. În anul 1999 Adobe a introdus primele semnături electronice în Adobe Acrobat și Adobe Acrobat Reader. Recent, Adobe a fondat și conduce Cloud Signature Consortium, care a dezvoltat primul open standard ce aduce semnăturile digitale în aplicații web și dispozitive mobile.

În acest context, Trans Sped și Adobe vor oferi Adobe Sign cu semnături electronice, ca un sistem unificat pentru desktop, mobile și web.

Acesta poate fi accesat de pe orice platformă sau dispozitiv (laptop, smartphone și tablete).

“Certificatele digitale calificate Trans Sped sunt integrate nativ în Adobe Sign, astfel utilizatorul nu mai trebuie să instaleze niciun driver sau software adițional pentru a putea semna documente electronice. Fără token, fără drivere, fără instalări – doar click și semnează”, a explicat Viky Mănăilă, managing director al Trans Sped.

 

Comentarii

loading...