Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Bursa de la Bucureşti a deschis în creştere şedinţa de tranzacţionare de luni

Bursa de la Bucureşti a deschis în creştere prima şedinţă din această săptămână, iar valoarea schimburilor era de 362.383 de lei (77.816 de euro) după 45 de minute de tranzacţionare.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 20.08.2018 - 11:03

Indicele BET, care arată evoluţia celor mai lichide 13 companii, consemna un avans de 0,08%, indicele BET-Plus, care arată evoluţia celor mai lichide 37 de acţiuni de la BVB, era în creştere cu 0,12%, indicele BET-FI al SIF-urilor înregistra o depreciere de 0,68%, iar BET-NG, indicele celor 10 companii din sectorul energetic şi al utilităţilor, se aprecia cu 0,34%.

Indicele blue-chip extins BET-XT, al celor mai lichide 25 de titluri, înregistra o creştere de 0,01%, în timp ce reperul de randament al fondurilor de investiţii, BET-BK, consemna o apreciere de 0,16%.

Acţiunile Biofarm se apreciau cel mai mult pe piaţa principală, cu 3,34%, fiind urmate de titlurile Purcari Wineries Public Company, cu 2,7%, şi Alumil Rom Indusry, cu 2,67%.

Pe de altă parte, cele mai mari scăderi erau consemnate la Cemacon, de 1,72%, SIF Moldova, de 1,61%, şi SIF Banat-Crişana, de 1,54%.

Comentarii

loading...