4.2 C
București
sâmbătă, 4 februarie 2023
AcasăEconomieBuget rămas pentru programul Rabla pentru electrocasnice

Buget rămas pentru programul Rabla pentru electrocasnice

În premieră de la debutul programului „Rabla pentru electrocasnice”, vouchere nu s-au mai evaporat imediat. Au mai rămas chiar aproximativ 6 milioane de lei, în a doua zi a programului.

La această ediție există și reguli noi. Cei ce au avut un voucher de la ediția trecută și încă nu l-au folosit, nu se mai pot înscrie acum la aceeași categorie, notează observatornews.

Românii pot primi tichete de 400 de lei pentru frigidere, maşini de spălat rufe sau vase.

Programul Rabla pentru Electrocasnice are loc în perioada 5-9 decembrie, iar din bugetul total de 25 de milioane de lei au mai rămas 5,9 milioane.

“Programul Rabla pentru Electrocasnice s-a bucurat încă de la început de un succes uriaş în rândul populaţiei, astfel că am luat hotărârea ca bugetul alocat în anul 2022 să fie cel mai mare de până acum, alocând 100 milioane pentru cele două sesiuni din acest an, cu 25 de milioane mai mult faţă de anul trecut. Reamintim tuturor celor interesaţi să participe în program, în oricare dintre etape, că este necesar să îşi creeze un cont de utilizator. Este foarte important acest pas, deoarece prin intermediul acestui cont veţi putea selecta electrocasnicele dorite în fiecare dintre cele trei etape. În cazul în care aveţi deja un cont de utilizator, creat în ediţiile anterioare ale programului, nu trebuie să vă creaţi alt cont, ci doar să vă autentificaţi utilizând adresa de e-mail şi parola setată de dumneavoastră. În cazul în care aţi uitat datele contului, acestea pot fi recuperate urmând paşii descrişi în aplicaţia informatică”, declara preşedintele AFM, Laurenţiu-Adrian Neculaescu. 

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

România, rate ale mortalității prin cancer cu 48% mai mari decât media UE

România înregistrează rate ale mortalității prin cancer cu 48% mai mari decât media Uniunii Europene în rândul persoanelor cu vârste cuprinse între 15 și...

Mesajul Ministerului Sănătății cu ocazia Zilei Mondiale de Luptă Împotriva Cancerului

Cancerul este o problemă de sănătate publică majoră care poate fi controlată dacă prevenţia, diagnosticul precoce şi accesul la terapie sunt nediscriminatorii pentru întreaga...

ANM: Ninsori, aproape în toată țara

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o informare meteo de ninsori moderate şi intensificări ale vântului pentru cea mai mare parte a ţării...
Ultima oră
Pe aceeași temă