27.9 C
București
sâmbătă, 10 iunie 2023
AcasăEconomieBuget rămas pentru programul Rabla pentru electrocasnice

Buget rămas pentru programul Rabla pentru electrocasnice

În premieră de la debutul programului „Rabla pentru electrocasnice”, vouchere nu s-au mai evaporat imediat. Au mai rămas chiar aproximativ 6 milioane de lei, în a doua zi a programului.

La această ediție există și reguli noi. Cei ce au avut un voucher de la ediția trecută și încă nu l-au folosit, nu se mai pot înscrie acum la aceeași categorie, notează observatornews.

Românii pot primi tichete de 400 de lei pentru frigidere, maşini de spălat rufe sau vase.

Programul Rabla pentru Electrocasnice are loc în perioada 5-9 decembrie, iar din bugetul total de 25 de milioane de lei au mai rămas 5,9 milioane.

“Programul Rabla pentru Electrocasnice s-a bucurat încă de la început de un succes uriaş în rândul populaţiei, astfel că am luat hotărârea ca bugetul alocat în anul 2022 să fie cel mai mare de până acum, alocând 100 milioane pentru cele două sesiuni din acest an, cu 25 de milioane mai mult faţă de anul trecut. Reamintim tuturor celor interesaţi să participe în program, în oricare dintre etape, că este necesar să îşi creeze un cont de utilizator. Este foarte important acest pas, deoarece prin intermediul acestui cont veţi putea selecta electrocasnicele dorite în fiecare dintre cele trei etape. În cazul în care aveţi deja un cont de utilizator, creat în ediţiile anterioare ale programului, nu trebuie să vă creaţi alt cont, ci doar să vă autentificaţi utilizând adresa de e-mail şi parola setată de dumneavoastră. În cazul în care aţi uitat datele contului, acestea pot fi recuperate urmând paşii descrişi în aplicaţia informatică”, declara preşedintele AFM, Laurenţiu-Adrian Neculaescu. 

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
00:00:35

VIDEO: Ploi torențiale inundă orașele din Cuba

Furtunile puternice din Cuba au provocat inundații importante, regiunile centrale și estice ale insulei fiind deosebit de afectate. Imagini din elicopter difuzate de televiziunea guvernamentală...

Timișoara: A șaptea ediție a conferinței internaționale „Security Challenges in the Balkans”

Astăzi a avut loc, la Timișoara, a șaptea ediție a conferinței internaționale “Security Challenges in the Balkans”, un eveniment unic în regiunea de vest...

„Vulgar”, noul single semnat de Madonna și britanicul Sam Smith

Cântăreața americană Madonna și britanicul Sam Smith colaborează și scot un single numit "Vulgar." Atunci când i-a prezentat pe Sam Smith și Kim Petras la...
Ultima oră
Pe aceeași temă