10.6 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăEconomieBani până la salariu - Cum treci cu brio de urgența financiară...

Bani până la salariu – Cum treci cu brio de urgența financiară fără să îți suni prietenii?

Toamna se numără cheltuielile. Fie că este vorba de o invitație la nuntă pe care trebuie să o onorezi, de achiziția unei saltele noi în care să poți dormi confortabil, de repararea mașinii sau de analizele pe care le tot amâni de luni bune, nevoia de bani este certă.

Te-ai împrumuta de la prieteni, însă ai făcut-o și luna trecută, în plus, sunt și ei destul de prinși cu cheltuielile.

Pentru situații de urgență financiară, cum ar fi achitarea unei intervenții în cabinetul stomatologic, achiziția obiectului electrocasnic care s-a defectat, există o soluție rapidă de a ieși din impas – un împrumut rapid prin Viaconto.

Transparență maximă și zero riscuri

De multe ori atunci când vine vorba de solicitarea unui împrumut, ne gândim dacă poate să ne ajute o cunoștință și nu ne dăm seama că este mult mai simplu pentru noi să solicităm un credit online.

Internetul era folosit în exclusivitate de pe desktop. Odată cu avansul smartphone-ului, astăzi paginile de internet sunt mai des accesate de pe mobil decât de pe computer. De asemenea, la începtului comerțului online, câți dintre noi nu eram refractari în a face achiziții pe internet? Acum, în jurul nostru colegii de job își comandă online de la cosmetice, haine, încălțăminte și până la electrocasnice.

Un împrumut online nu implică niciun risc. Altfel spus, ai din prima secundă prezentate toate datele. Știi exact ce sumă vei returna și în ce zi. Ai un calculator online cu ajutorul căruia poți face nesfârșite simulări cu privire la suma împrumutată și data de returnare (7, 14, 20, 30 zile). De exemplu, accesezi site-ul Viaconto.ro, pe prima pagina vei observa calculatorul online, vei selecta că ești client nou și vei alege suma dorită. Ți se afișează cât este dobânda și care va fi totalul de plată.

De ce zero riscuri? Tu nu garantezi cu nimic. Altfel spus, tu primești banii fără să lași vreun obiect de valoare, cum se întâmplă în cazul casei de amanet, fără să girezi cu vreun bun, cum se întâmplă în cazul băncii pentru credite de mare valoare. În cazul unui credit rapid poți solicita o sumă mică, 600 lei dacă ești client nou și ulterior, dacă ești un client care a rambursat banii fără întârizieri, poți împrumuta până la 1500 lei. Acești bani îi primești doar în baza unei copii de pe buletin și un extras al contului bancar, așadar, nu îți asumi niciun risc.

Mai repede decât a suna un prieten

În cazul creditului online lucrurile se întâmplă mult mai rapid decât dacă ai solicita banii de la un prieten. Nu dai niciun telefon, nu ieși din casă. Totul se întâmplă din fața PC-ului, prin completarea unui formular online. Banii îți sunt virați în aceeași zi în contul tău bancar.

 

Nunta la care trebuie să participi este weekendul acesta? Măseaua de minte nu mai suportă amânare, ai scoate-o chiar mâine? Dacă te întrebai de unde faci rost de bani, acum știi răspunsul, un credit rapid este soluția.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă