23 C
Bucharest
Sunday, 1 October 2023
HomeEconomieBani & AfaceriConform Instapress, tot mai mulți antreprenori aleg să publice articole SEO

Conform Instapress, tot mai mulți antreprenori aleg să publice articole SEO

Care este motivul pentru care antreprenorii ce își dezvoltă afacerile în mediul online caută să se promoveze prin articole SEO? Este binecunoscut faptul că pandemia este principalul factor ce a obligat mulți afaceriști să își definească și o identitate pe internet, în momentul actual, fiecare business având și un site de prezentare drept semnătură proprie. Însă, aceste platforme necesită să fie promovate și optimizate, încât să producă. Discutăm despre o rată de conversie ce trebuie să se mărească, iar acest lucru este posibil doar dacă oamenii au contact cu site-ul. Cum poate fi realizat acest proces? 

Vizibilitate mai bună prin indexare

Un site necesită să fie optimizat atât on page, cât și off-page. Prima parte se rezumă la conținutul site-ului ce trebuie să conțină acele cuvinte cheie pe care oamenii le introduc pe Google. Acestea sunt poziționate în locuri strategice din site, pe toate paginile, pentru că algoritmii descoperă fiecare pagină a platformei prin intermediul lor. De asemenea, antreprenorii se folosesc și de articole SEO publicate în partea de blog pentru o mai bună indexare. Din nou, publicul caută anumite articole pe internet și datorită optimizării, articolele publicate pe site apar în primele căutări. Inevitabil oamenii le accesează, ajung pe site și vizualizările cresc, cât și poate rata de conversie dacă se decid să cumpere. Cert este că reprezintă un avantaj aceste articole optimizate și pentru SEO on page. Totuși, care este un alt rol pe care îl îndeplinesc?

Optimizare off-page prin articole SEO

Optimizarea în exteriorul site-ului ține de campania de link building. Site-ul unui antreprenor are nevoie de valori bune în cazul indicilor: nivelul de încredere, autoritatea și vizualizările. Aceste valori cresc într-un mod optim doar dacă site-ul este promovat și relaționat cu alte platforme de interes, de încredere și valorificate de către Google. Site-urile comunică între ele prin intermediul unor linkuri ce în teorie devin hyperlinkuri. Acesta este campania de link building. Cum poate fi construită cu ajutorul celor mai bune articole SEO?

1.     Se caută platforme de publishing de încredere.

2.     Se aleg site-urile disponibile.

3.     Se publică articolele optimizate.

4.     Oamenii accesează linkurile ce se regăsesc în articole, ajung pe site-ul respectiv.

5.     Cresc indicii, iar treptat site-ul este poziționat pe Google.

Acesta este procesul pe care un antreprenor îl urmărește pas cu pas, folosindu-se de articole optimizate și link building pentru a se promova pe internet. Automat și rezultatele sunt pe măsură dacă strategia este aplicată corespunzător.

Ce platformă alerg antreprenorii pentru a publica rapid, simplu și sigur?

Instapress este o aplicație ce pune la bătaie nenumărate site-uri disponibile antreprenorilor ce doresc să publice articole pentru strategia SEO și linkuri. Această platformă oferă avantaje celor ce o prefera, totul fiind foarte simplu de realizat:

1.     Oricine are acces la aplicație.

2.     Se creează un cont de autentificare.

3.     Se introduce creditul ce este dorit a fi investit în publicarea de articole.

4.     Se aleg site-urile pe care va avea loc procesul de promovare.

5.     Se postează articolul.

6.     Instant este generat un link cu trimitere către articolul publicat.

Platforma nu impune decât câteva norme de redactare ce pot fi îndeplinite fără a întâmpina probleme persoana în cauză. Posibilele erori sunt rezolvate în cel mai scurt timp de către echipa din spate. Peste 99% din cei ce aleg Instapress își publică articolele cu succes, bucurându-se de rezultate pozitive. Campania lor de SEO și link building fiind o adevărată reușită. Conform Instapress, cei mai mulți antreprenori aleg să se promoveze prin articole, folosindu-se de puterea pe care acestea o au asupra indexării.

Cele mai citite

Cupa Mondială de Rugby. Scoția a zdrobit România cu 84 – 0

Scoția, una dintre cele mai bune echipe de rugby din lume, a învins România cu 84 - 0. Meciul s-a jucat în Grupa B a...

Vremea – 1 octombrie – Se schimbă temperaturile din prima zi de Octombrie

Duminică, 1 octombrie 2023, vremea continuă să aducă valori termice mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă din an. Vremea în toată țara...

Motivul pentru care astăzi trebuie să bei o cafea în plus

Ziua Internațională a Cafelei a fost stabilită de Organizația Internațională a Cafelei în 2015, cu scopul de a aduce un omagiu fermierilor de...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies