22.4 C
Bucharest
Tuesday, 26 September 2023
HomeEconomieBani & AfaceriCe înseamnă un credit auto pentru firme și în ce condiții îl...

Ce înseamnă un credit auto pentru firme și în ce condiții îl poți accesa

În esență, un credit auto pentru firme funcționează ca un capital pentru investiții.Prin urmare, dacă dorești să cumperi o mașină sau un camion pentru a-ți scala afacerea, este important să știi ce înseamnă și cum funcționează acest tip de împrumut, precum și ce condiții trebuie să-l îndeplinești pentru a-l putea accesa.

Ce este un credit auto pentru firme?

În cea mai mare parte, creditele auto pentru afaceri funcționează în mod similar cu creditele auto pentru persoanele fizice. În altă ordine de idei, când împrumuți bani pentru a cumpăra o mașină, dubă sau camion, vehiculul acționează ca o garanție pentru respectivul împrumut.

Pentru creditul auto pentru firme de la Mikro Kapital, trebuie să furnizezi o garanție personală prin care îți asumi responsabilitatea să rambursezi datoria cu alte active dacă afacerea intră în incapacitate de plată.

Aceste împrumuturi tind, de asemenea, să aibă rate ale dobânzii mai mici decât alte credite negarantate pentru afaceri, deoarece garanțiile încorporate reduc riscul creditorului în tranzacție. La Mikro Kapital, beneficiezi de stabilitate în ceea ce privește rambursarea, deoarece rata dobânzii este fixă pe toată perioada de creditare.

Deoarece soliciți un credit în numele afacerii tale, creditorii vor baza termenii de împrumut pe istoricul de creditare al afacerii și nu pe cel personal.

În ce condiții poți accesa un credit auto?

Dacă ai în vedere un credit auto pentru firma ta, va trebui să furnizezi câteva documente creditorului.

Pentru început, din moment ce soliciți un împrumut prin intermediul afacerii, va trebui să dovedești că deții respectiva companie. Această documentație poate include o licență, o înregistrare de afaceri, acorduri de parteneriat, un act constitutiv sau alte documente.

Mikro Kapital solicită un pachet minim de acte pentru a eficientiza procesul de creditare, printre care:

  • Buletinul de identitate al împrumutatului și al fidejusorului;
  • Acte ce confirmă desfășurarea activității;
  • Alte documente, în caz de necesitate.

Dacă ai aceste documente la îndemână, poți începe imediat procesul de obținere a creditului auto IFN pentru firme. Tot ce trebuie să faci este să completezi cererea online pe site-ul Mikro Kapital sau să vizitezi o agenție din orașul tău și să prezinți actele menționate anterior. 

Pentru sume de până la 74.000 de lei, primești răspuns rapid și banii în cont în aproximativ 48 de ore. Pentru sume care depășesc această limită până la 750.000 de lei, există posibilitatea ca timpul de răspuns să fie mai lung. În orice situație, consultanții financiari Mikro Kapital te vor sprijini în procesul de creditare, oferindu-ți o perioadă de grație între 3-8 luni și un grafic flexibil de rambursare.

De asemenea, cei de la Mikro Kapital au parteneriate cu o gamă largă de dealeri auto la care poți apela pentru achiziționarea autovehiculului potrivit afacerii tale.

Prin urmare, un credit auto pentru firme te poate ajuta să-ți dezvolți afacerea, dar este important să înțelegi ce este necesar și cum îți poate influența bugetul de business. Apelează cu încredere la specialiștii Mikro Kapital pentru a lua cea mai bună decizie.

Cele mai citite

Patru mandate de percheziție domiciliară, în județul Sibiu. Persoanele sunt cercetate pentru trafic de droguri de mare risc

La data de 26 septembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia, pun...

Cod galben de ceață densă într-un județ al țării. Vizibilitatea, redusă masivă

Județul Botoşani: Ungureni, Hudești, Ștefănești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Avrămeni, George Enescu, Manoleasa, Păltiniș, Vlăsinești, Mileanca, Dângeni, Unțeni, Știubieni, Darabani, Drăgușeni, Dobârceni,...

USR atacă la CCR pachetul de măsuri fiscale propus de guvern: „Legea este anticonstituțională”

„Că Marcel Ciolacu calcă în picioare Constituția, Codul Fiscal, Legea responsabilității fiscal-bugetare știam deja cu toții. Dar cum a putut Alina Gorghiu, ministru...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies