11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăEconomieBani & AfaceriCe Este TOKERO Level Up Token? Tot Ce Trebuie Să Știți +...

Ce Este TOKERO Level Up Token? Tot Ce Trebuie Să Știți + Bonus!

Crypto exchange-ul românesc Tokero nu numai că și-a consolidat poziția pe piața financiară digitală, dar se pregătește să facă un pas uriaș înainte cu lansarea propriului utility token, TOKERO Level Up. Lansarea vine într-un moment cheie pentru industria crypto, anticipând un nou bull-market și beneficiind de o nevoie reală din piață. După ce a strâns 1,4 milioane de dolari în faza de Private Sale, TOKERO își propune să revoluționeze modul în care utilizatorii interacționează cu ecosistemul său.

Principalul obiectiv al TOKERO este să educe financiar 100 de milioane de persoane în următorii 5 ani, oferindu-le nu doar educație, ci și oportunități de carieră într-un domeniu în plină expansiune. „În ultimele luni s-au conectat toate piesele de puzzle cu tot ce am construit în ultimii 6 ani, de când TOKERO era în faza de proiect”, a declarat Marius Morra, CEO și Co-fondator TOKERO, subliniind modul în care platforma a evoluat de la un simplu exchange, la un ecosistem complet, ce cuprinde un launchpad și o platformă educativă.

TOKERO își propune să răspundă la multiplele probleme ale lumii financiare contemporane, cum ar fi educația financiară slabă la nivel global, accesul dificil la instrumentele financiare tradiționale sau  lipsa unor sisteme adecvate de formare profesională. Instrumentul central al soluției TOKERO este Tokenul Level Up, care a fost conceput să alimenteze întregul ecosistem, oferindu-le utilizatorilor un parcurs clar de evoluție, indiferent de nivelul de cunoștințe și de experiența de care dispun.

„Aproape orice exchange de crypto ajuns la maturitate are un astfel de token care poate ajuta foarte mult la creșterea ecosistemului prin posibilitățile avansate de interacțiune și motivare a utilizatorilor”, explică Sabin Simionescu, Co-CEO și Co-fondator TOKERO.

„Criptoprimarii”, reprezentanții TOKERO în industrie, vor fi în centrul ecosistemului, promovând misiunea companiei și asigurându-se că platforma rămâne relevantă și accesibilă. În plus, TOKERO Academy propune un proces de onboarding atractiv, completat de cursuri care includ și componente de Learn 2 Earn, care presupune acordarea unor stimulente materiale pentru a încuraja educația financiară.

Participare în faza de PRESALE

Pentru cei interesați să facă parte din această inițiativă inovatoare, procesul de înregistrare este simplu și accesibil. Iată care sunt pașii de urmat:

Crearea contului: Pentru a începe, vizitați site-ul TOKERO și creați-vă un cont accesând acest link.

Accesarea paginii de Presale: După crearea contului, navigați către pagina dedicată de Presale – unde veți găsi toate informațiile necesare și puteți alege pachetul dorit.

Utilizarea Codului Promo: La selecția pachetului dorit, nu uitați să adăugați codul promoțional „LEVELUPTOKEN” pentru a beneficia de un bonus de 2% în Tokero Token. Pentru persoanele care dețin deja un cont pe platforma TOKERO, procesul este și mai simplu. Accesați direct pagina de Presale folosind linkul menționat mai sus, selectați pachetul dorit și aplicați codul promoțional „LEVELUPTOKEN” pentru a primi un bonus suplimentar.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă