26.4 C
București
marți, 6 iunie 2023
AcasăEconomieBani & AfaceriAgilitatea, abilitatea no 1 în leadershipul de business

Agilitatea, abilitatea no 1 în leadershipul de business

Inflația, o nouă criză a sistemului bancar, schimbările privitoare la forța de muncă și tulburările geopolitice fac luarea deciziilor în afaceri mai dificilă ca niciodată. Agilitatea devine o abilitate obligatorie pentru toți liderii de afaceri.

NOA Group, companie de consultanță fiscală și audit intern și BRCC organizează pe 4 aprilie, evenimentul “Agility in crisis management”, adresat managementului C-level, la Cluj, pentru a aborda aceste subiecte importante din perspective multisectoriale.

Panelul din cadrul evenimentului va reuni punctele de vedere și experiența în luarea deciziilor în momente de criză, a unor lideri prestigioși din business precum: Otilia Pețu, Founder/ Managing Partner NOA Group, Gabi Crețu, Founder/ CEO Evozon, Alexandru Stânean, General Director TeraPlast, Raluca Ceascai, CEO Electrogrup și Voicu Oprean, Founder & CEO Arobs Transilvania Software.

Programul evenimentului

17.00-17.30 – Înregistrarea participanților și cuvântul de deschidere de către NOA și BRCC

17.30 -18.30 – „Agilitate în luarea deciziilor” – panel și întrebări și răspunsuri

18.30 -19.30 – Networking

20.00 – Observații de închidere și încheierea evenimentului

Participarea se face prin bază de înscriere aici (se pune hyperlink la form) și este limitată la 60 de participanți.

NOA Group este o companie premium de consultanță fiscală și audit intern care construiește relații pe termen lung cu partenerii săi. Peste 100 de firme locale și internaționale, din industrii precum tehnologie, infrastructură, FMCG și retail sunt clienți NOA. Mai multe detalii aici https://noagroup.ro/.

British Romanian Chamber of Commerce este cea mai importantă organizație de afaceri care promovează comerțul și investițiile bilaterale între Regatul Unit și România.

Cele mai citite

3 soluții pentru depozitarea anvelopelor

Odată cu schimbarea condițiilor meteo, trebuie să-ți schimbi anvelopele cu cele recomandate pentru noul anotimp. Vara fiind aproape, acum trebuie să-ți depozitezi anvelopele de...

LIVE UPDATE Rusia – Ucraina, ziua 468: Barajul de lângă Herson, aruncat în aer

UPDATE, ora 09:42: Barajul peste Nipru de la Nova Kahovka din regiunea Herson a fost aruncat în aer noaptea trecută. Ministerul ucrainean de Interne a...
00:01:17

 Biden: Danemarca și SUA lucrează pentru a aborda agresiunea Rusiei în Ucraina

Danemarca și Statele Unite(SUA) lucrează împreună pentru a aborda agresiunea rusă în Ucraina, a declarat luni (5 iunie) președintele american Joe Biden, în timpul...
Ultima oră
Pe aceeași temă