31 C
București
miercuri, 17 iulie 2024
AcasăEconomieBani & AfaceriAgilitatea, abilitatea no 1 în leadershipul de business

Agilitatea, abilitatea no 1 în leadershipul de business

Inflația, o nouă criză a sistemului bancar, schimbările privitoare la forța de muncă și tulburările geopolitice fac luarea deciziilor în afaceri mai dificilă ca niciodată. Agilitatea devine o abilitate obligatorie pentru toți liderii de afaceri.

NOA Group, companie de consultanță fiscală și audit intern și BRCC organizează pe 4 aprilie, evenimentul “Agility in crisis management”, adresat managementului C-level, la Cluj, pentru a aborda aceste subiecte importante din perspective multisectoriale.

Panelul din cadrul evenimentului va reuni punctele de vedere și experiența în luarea deciziilor în momente de criză, a unor lideri prestigioși din business precum: Otilia Pețu, Founder/ Managing Partner NOA Group, Gabi Crețu, Founder/ CEO Evozon, Alexandru Stânean, General Director TeraPlast, Raluca Ceascai, CEO Electrogrup și Voicu Oprean, Founder & CEO Arobs Transilvania Software.

Programul evenimentului

17.00-17.30 – Înregistrarea participanților și cuvântul de deschidere de către NOA și BRCC

17.30 -18.30 – „Agilitate în luarea deciziilor” – panel și întrebări și răspunsuri

18.30 -19.30 – Networking

20.00 – Observații de închidere și încheierea evenimentului

Participarea se face prin bază de înscriere aici (se pune hyperlink la form) și este limitată la 60 de participanți.

NOA Group este o companie premium de consultanță fiscală și audit intern care construiește relații pe termen lung cu partenerii săi. Peste 100 de firme locale și internaționale, din industrii precum tehnologie, infrastructură, FMCG și retail sunt clienți NOA. Mai multe detalii aici https://noagroup.ro/.

British Romanian Chamber of Commerce este cea mai importantă organizație de afaceri care promovează comerțul și investițiile bilaterale între Regatul Unit și România.

Cele mai citite

Trump nu mai poate fi oprit

L-au acuzat de relele pământului! I-au creat identitatea de Nomak, monstrul din filmul lui Guillermo del Toro, care-și devoră semenii, sfântă imbecilitate. Au inventat...
Ultima oră
Pe aceeași temă