16.2 C
București
vineri, 23 februarie 2024
AcasăEconomieAutoSUZUKI PREZINTĂ NOUL SWIFT

SUZUKI PREZINTĂ NOUL SWIFT

Suzuki a dezvăluit noul Swift, o mașină compactă ce redefinește mobilitatea zilnică

Cu un design sofisticat, caracteristici avansate de siguranță și o plăcere de condus inconfundabilă, noul Swift aduce un amestec interesant de inovație și stil în lumea hatchback-urilor.

Îndrăgit de consumatori din întreaga lume pentru stilul său atrăgător și plăcerea de a conduce, Swift a acumulat premii începând cu introducerea sa globală în 2004. Până în octombrie 2023, Swift a fost vândut în peste 169 de țări, cu peste 9 milioane de unități vândute. Noul model prioritizează confortul, eficiența și siguranța.

Suzuki presents the new Swift hatchback car.

Designul a fost dezvoltat cu scopul de a crea o impresie memorabilă dintr-o privire. Exteriorul prezintă o formă rotundă care învăluie întreaga mașină, exprimând un stil modern care evocă personalitatea și performanța de condus. Stilul interior conectează panoul de bord și ornamentele ușilor pentru a exprima unitatea dintre șofer și mașină. Gama de culori a caroseriei include un total de 13 modele în 9 culori, inclusiv culori noi „Frontier Blue Pearl Metallic” și „Cool Yellow Metallic”.

Suzuki presents the new Swift 2

Pentru echipamentele de siguranță, a fost adoptat Dual Sensor Brake Support II, care combină un radar cu undă milimetrică și o cameră monoculară pentru a detecta vehiculele, bicicletele și pietonii din fața vehiculului și pentru a ajuta la reducerea coliziunilor frontale, diagonale și laterale. Printre alte echipamente disponibile se mai numără sistem de menținere a benzii (LKA), sistem de monitorizare a șoferului (DMS), prevenirea părăsirii benzii (LDP), controlul adaptiv al croazierei (ACC), recunoașterea semnelor de circulație (TSR), monitorizarea unghiului mort (BMS), avertizare trafic spate pentru deplasarea în marșarier (RTCA), eCall.

Sistemul de propulsie adoptă un motor Z12E nou dezvoltat de Suzuki, realizând atât eficiența consumului de combustibil, cât și performanța de condus. Motorul este cuplat cu sistemul Mild Hybrid SHVS pentru o performanţă de mediu îmbunătăţită. Noul Suzuki Swift va fi disponibil și cu versiune 4X4, AllGrip Auto.

Noul Suzuki Swift vine și cu serviciul Suzuki Connect, pentru a conecta utilizatorii la vehiculele acestora în timp real, permiţându-le să profite de funcţiile convenabile prin intermediul aplicaţiei smartphone. Pentru mai multă comoditate, unele funcţii SUZUKI CONNECT sunt acum disponibile prin intermediul ecranului audio cu afişaj de 9 inci din interiorul noului Swift.

În România, noul Suzuki Swift va fi comercializat în multiple versiuni prin combinarea dotărilor, a transmisiilor și a tracțiunii. Procesul de vânzare se desfășoară prin intermediul Rețelei de Dealeri Autorizați, cu 26 de centre Suzuki aflate în principalele orașe ale țării. Comercializarea noului model va începe în primul trimestru al anului 2024.

Suzuki presents the new Swift 3 model

Suzuki de 15 ani în România

Anul acesta, Suzuki a împlinit 15 ani de excelență în țara noastră, din cei peste 100 de ani de existență și tradiție. Suzuki comercializează în România o gamă extinsă de autoturisme și motociclete, iar dealerii autorizați Suzuki oferă servicii de Sales, Service & Spare Parts în toate cele 30 de locații din țară.

Descoperă noul Suzuki Swift pe https://suzuki.ro/stiri/suzuki-prezinta-noul-swift/

Copyright imagini: https://suzuki.ro/autoturisme/

Cele mai citite

Salteaua ortopedică – tu știi ce proprietăți și beneficii are? 

De câte ori ți s-a întâmplat să te trezești dimineața apatic, lipsit de energie, ba chiar mai obosit decât erai înainte de somn? Pe...

Sforarul șef al Transporturilor, Bogdan Mîndrescu, încă 5 luni administrator provizoriu ilegal la RAR

Sforarul șef al Ministerului Transporturilor, secretarul de stat Bogdan Mîndrescu, și-a prelungit ilegal, cu acordul ministrul Sorin Grindeanu, provizoratul ca administrator al Registrului...

TAS, verdict final în cazul suspendării primite de Comitetul Olimpic Rus

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne a menținut suspendarea dictată Comitetului Olimpic Rus (ROC) de către Comitetul Internaţional Olimpic (CIO), argumentând că...
Ultima oră
Pe aceeași temă