Anul trecut, Zhou Goulvestre a organizat un eveniment între fostul prim-ministru francez Jean-Pierre Raffarin

Atragerea de proiecte strategice franceze la Shanghai : inteligență artificială și aerospațială

Sophie Zhou Goulvestre, care conduce SR2C Consulting and Management, cu sediul la Paris, a organizat luna aceasta un seminar web pentru companiile franceze strategice.

Share

Adriana Constantinescu 0 comentarii

13.09.2020 - 23:48

Sophie Zhou Goulvestre, care conduce SR2C Consulting and Management, cu sediul la Paris, a organizat luna aceasta un seminar web. Scopul a fost ajutarea companiilor franceze din sectoarele strategice să își stabilească afaceri în Shanghai.

Organizatorii webinarului, care includ grupuri afiliate autorităților locale din Shanghai, au căutat proiecte de date mari, inteligență artificială și aerospațială. Aceste domenii sunt examinate din ce în ce mai mult de serviciile de informații franceze, care sunt îngrijorate de potențialul spionaj industrial chinez al companiilor din țară.
 
Seminarul web a fost condus de China France Technology Cooperation Services (CFCO), o organizație cu sediul în Shanghai, înființată de platforma din Zhangjiang ,,Transnational Enterprise Joint Incubation Platform” pentru întreprinderi străine, situată în parcul Hi-Tech Zhangjiang, susținut de stat. Platforma este condusă de Wu Jiaxiang, directorul adjunct al unui centru de cercetare și inovație din Pudong, Shanghai.


Absolventă a Universității Fudan din Shanghai și a școlii de afaceri franceze de elită HEC, Zhou Goulvestre a participat la evenimente organizate de France China Foundation, un grup cofondat de diplomatul francez Emmanuel Lenain, prietenos cu Beijingul. Anul trecut, Zhou Goulvestre a organizat un eveniment între fostul prim-ministru francez Jean-Pierre Raffarin și absolvenții Universității Fudan din Franța.

De asemenea, lucrează în mod regulat cu asociația de absolvenți a HEC, organizând împreună întâlniri cu L'Oréal și Total, precum și o conferință despre cooperarea franco-chineză în sectorul aeronautic. Printre clienții SR2C din Paris se numără Valeo, EDF și Société générale.
 

Comentarii