19.6 C
Bucharest
Saturday, 30 September 2023
HomeEconomieAntreprenor XXIRepatriot Summit 2021: Antreprenori români din toată lumea se întâlnesc astăzi la...

Repatriot Summit 2021: Antreprenori români din toată lumea se întâlnesc astăzi la Palatul Parlamentului

Oameni de afaceri din România și din afara granițelor se întâlnesc astăzi la Palatul Parlamentului în cadrul Repatriot Summit 2021, cea mai importantă întâlnire anuală a antreprenorilor români din toată lumea. Timp de patru zile antreprenorii vor discuta despre noi proiecte de afaceri și de implicare socială și culturală. La întâlnirele fizice sunt așteptați 150 de antreprenori, cu o conectivitate puternică cu cei peste 1000 care și-au anunțat participarea on-line, din cauza situației pandemice. Organizatorii au anunțat că toți participanții care interacționează fizic au certificat verde, dar vor fi și testați suplimentar cu teste antigen pentru a asigura o cât mai bună protecție.
Alături de oamenii de afaceri astăzi sunt așteptate oficialități, printre care, Sandra Pralong – Consilier de Stat, Departamentul pentru Relația cu Românii din afara Granițelor, Florin Cîțu – Prim-ministru al României, Anca Dragu – Președinte al Senatului, Ludovic Orban – Președinte al Camerei Deputaților și alți miniștri sau reprezentanți ai administrației publice. Un invitat special este Adrian Zuckerman – american originar din România, fost ambasador al SUA în România. În fiecare an, în primul weekend din octombrie, oameni de afaceri români din toată lumea se reunesc la RePatriot Summit pentru a mări și consolida conectarea cu România. Anul acesta, în perioada 30 septembrie – 3 octombrie, are loc cea de-a șasea ediție a celui mai mare summit dedicat Diasporei românești, care va aduce împreună peste 1000 de oameni de acțiune, curajoși și care fac lucrurile să se întâmple.
“Noi Credem în România și ne dorim cât mai mulți antreprenori alături de noi în acțiunea de conectare a românilor de pretutindeni care fac lucruri extraordinare oriunde s-ar afla. Noi aducem acțiune concretă, investiții, valoare și stabilitate prin afacerile și acțiunile noastre chiar în perioade complicate. Acești oameni buni sunt alături de România și, umăr la umăr, vom face țara noastră mai bună pentru noi și copiii noștri. Anul acesta ne bucurăm mult să-l avem alături pe Adrian Zuckerman, fostul Ambasador al SUA la București, care a rămas în România pentru a sprijini dezvoltarea proiectelor începute, mai ales că am avut onoarea de a-l nominaliza în Top 100 Români de Pretutindeni înainte de a deveni ambasador,” a declarat moderatorul general al summitului, Marius Bostan, om de afaceri, inițiator RePatriot.
Programul Summitului și sesiunile de lucru sunt gândite special astfel încât toți participanții să beneficieze de patru zile pline de expunere la adevărate provocări, interacțiuni constructive cu oameni de valoare, oportunități și idei de afaceri la îndemână și profitabile.
“Bunăstarea pe care o dorim cu toții, într-o Românie sigură și puternică o putem obține prin curaj, spirit antreprenorial și profesionalism la toate nivelurile. Românii de pretutindeni pot aduce aceste valori acasă dacă le oferim cu inima deschisă, cadrul de dezvoltare personală și de afaceri adecvat. Asta încercăm noi să construim la Repatriot Summit, o țesătură de încredere care să aducă țării valoarea pe care o merită”, a declarat Felix Pătrășcanu – om de afaceri, leader RePatriot Summitul RePatriot conceput și organizat pentru a arăta familiei extinse a românilor de pretutindeni oportunitățile reale și concrete de afaceri în România, are menirea de a aduce împreună în acest an, la București, Sinaia și în mediul on-line oameni cu inițiativă care lucrează pentru o Românie mai bună.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Melania Trump este în discuții pentru un nou acord prenupțial

Se spune că Melania Trump își renegociază „în liniște” un nou acord prenupțial cu Donald Trump, în timp ce acesta se confruntă cu o...

Exclud un USL 2. Uniunea Social-Liberală a fost creată fiindcă exista un duşman, acel duşman se numea Traian Băsescu. Eu nu am duşmani în...

”Haideţi să vorbim politic. USL s-a creat fiindcă exista un duşman, acel duşman se numea Traian Băsescu Eu nu am duşmani în politică....

Mirodeniile care sunt adevărate minuni pentru sănătate

 Turmericul (Curcuma): Curcumina, compusul activ din turmeric, are proprietăți antiinflamatorii și antioxidante puternice. A fost studiată pentru potențialul său de a combate cancerul,...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies