Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ștefan-Radu Oprea, ministrul pentru mediul de afaceri, comerţ şi antreprenoriat

119 companii italiene prezente la Forumul de afaceri România – Italia

Institutul Italian de Comerț Exterior și Ambasada României în Republica Italiană organizează la Roma, în data de 10 aprilie, un forum de afaceri italo-românesc.

Share

Rl online 0 comentarii

09.04.2019 - 16:48

La forum vor lua parte 168 de participanți, reprezentând 119 companii italiene, 24 de companii din România (sau care au acționari români), plus reprezentanți instituționali din România, 11 speakeri și 14 reprezentanți ai Institutului Italian de Comerț Exterior.

Domeniile de activitate ale companiilor prezente la acest seminar economic sunt producția industrială, construcțiile, serviciile și aparatură medicală, energia, sectorul bancar , IT&C, HORECA, transportul rutier și aerian sau serviciile de consultanță fiscală și de avocatură.

Toate sunt fie companii italene care vor să facă comerț sau să investească în țara noastră, fie companii importante din Peninsulă deja prezente în România. Din partea românească participă companii românești importante care și-au deschis filiale în Italia (Banca Transilvania, DG Telecomunicații, Blue Air) sau companii ale rezidenților români din Peninsulă.

Comentarii

loading...