Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un inginer de mine chinez, infectat cu Covid-19, a îmbolnăvit un trib de canibali din Noua Guinee!

Zeci de membri ai unui trib îndepărtat din Noua Guinee au fost infectați cu coronavirus după ce, probabil, au ucis, au măcelărit, au gătit și au mâncat un prospector minier chinez bolnav de Covid-19.

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Actualizat: 03.04.2020 - 09:24

Având o populație de doar 118 persoane, 14 membri ai tribului Korowai au murit iar alți 87 au fost testați pozitiv cu Covid-19 în ultimele două săptămâni, după câteva zile de investigații amănunțite, autoritățile guvernamentale fiind de părere că, în cele din urmă, au găsit motivul contaminării misterioase a acestui trib extrem de izolat.

Cum mai mulți membri ai tribului au spus că s-au îmbolnăvit după ce au mâncat „spiritul rău galben”, potrivit locotenentului James Manning, de la Royal Papua New Guinea Constabulary, Jandarmerie națională a țării, acest lucru ar putea explica dispariția inginerului chinez Wu Jing, în vârstă de 57 de ani, în regiune, la sfârșitul lunii februarie: „Câțiva membri ai tribului au relatat întâlnirea, vânarea, prepararea și mâncarea unui diavol galben în urmă cu câteva săptămâni. Acest lucru corespunde cu perioada în care domnul Wu a fost dispărut. "

Citește întreg materialul în Academia Cațavencu!

Comentarii