Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Să rădem cu Maria Grapini! Azi, programul ”Prezervative pentru urși”

Maria Grapini, vicecampioana gafelor politicienilor români la nivel mondial, a rupt pe genunchi audiența în Parlamentul European, după ce a propus sancționarea legislației care permite decimarea populației de urși din România.

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

06.09.2020 - 13:28

Grapini a propus nici mai mult nici mai puțin decât împrăștierea de prezervative care să ducă pe viitor la scăderea natalității la urși, astfel încât vânarea acestora să nu mai fie impusă ca și soluție de control.
”În efortul de a reduce populația de urși în creștere la nivel național, voi propune un program apt a fi derulat de toate Oculurile Silvice, care vor împrăștia substanțe prezervative în toate zonele de împerechere ale urșilor pentru o perioadă de câțiva ani. În timp ce urmărim încă o serie de alte metode pentru a controla populația, pulverizarea de spermicide peste vegetația ce face parte din habitatul obișnuit al urșilor ar fi o modalitate ușoară și eficientă de a reduce riscul de sarcină pentru tinerele ursoaice”, a declarat Maria Grapini.
„Vom apela la o abordare profilactică, în toate pădurile din România”, a mai încercat să continue europarlamentarul român, moment în care s-a oprit brusc și a părăsit sala de ședințe în hohotele colegilor, după ce o colegă austriacă a întrerupt-o: ”Veți completa programul și cu broșuri cu largă distribuție care informează despre pericolele sexului neprotejat în zonele în care urșii tind să se împerecheze?”

(Articol pamflet publicat în Academia Cațavencu)

Citește totul despre:

Comentarii