Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Puii la pungă nu vor mai fi comercializați în supermarketuri ci vor fi vânduţi doar în farmacii!

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Actualizat: 27.03.2020 - 11:34

Ministerul Sănătăţii a explicat recent cauzele pentru care, în plin sezon pandemic, medicamentele care l-au făcut românilor de generaţii popoul ciur nu mai au niciun efect: e şi firesc ca antiviralele să nu mai acţioneze, de vreme ce, dacă omul mănâncă şi atunci când e sănătos tun pui trataţi de răceală şi gripă, el învaţă, practic, cu nărav virusurile şi le face rezistente la medicamente.

Pentru a preîntâmpina asemenea situaţii pe viitor, Agenţia Naţională a Medicamentelor intenţionează să încheie un contract cu Asociaţia Producătorilor de Carne de Pui, contract care să stipuleze, între altele, vânzarea cărnii de pui nu în magazine şi măcelării, ca până acum, ci în farmacii! Producătorii vor avea obligaţia să scrie pe etichetă ce anume conţine carnea aia de pui, mai precis cât anume din ea e carne de porc, cât anume slănină şi cu ce vaccinuri sau antibiotice a fost îndopat aripatul respectiv.

Citește întreg articolul în Academia Cațavencu!

Citește totul despre:

#guvern #farmacii #vaccin

Comentarii

loading...