Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Pentru un București bio, Firea introduce autobuzele care merg pe gazele emise de călători

După introducerea în trafic a autobuzelor hibride, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, mai vrea să vină cu o inovație pentru Societatea de Transport București (STB).

Share

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

03.09.2020 - 17:44

Compania de transport subordonată Primăriei Capitalei urmează să introducă o nouă serie de autobuze, care vor circula pe carburant bio.

Noile autobuze, cu aspect vechi, pentru a aminti de istoricul orașului, vor fi propulsate de gazele emise de pasagerii vârstnici, care, firește, vor fi scutiți de plata călătoriei.

S-ar putea lua, de asemenea măsura ca pasagerii să nu mai poarte mască, pentru a emite gaze și pe cavitatea bucală.

Articolul integral este disponibil pe Academia Cațavencu.

Comentarii