Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Pe Litoral au apărut SUV-urile de plajă cu care poţi da o tură prin mare fără să fii amendat!

În București, orice cocalar în devenire visează să aibă la poartă un merţan de top, deşi, de obicei, e nevoit să se mulţumească să circule cu STB-ul sau chiar pe jos.

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Actualizat: 06.06.2020 - 21:08

Pentru clubul cocalarilor care nu-şi pot permite o maşină mai de soi, avem însă veşti bune: anul acesta îşi pot procura papuci de firmă în care să arate la fel de baştani precum ar fi arătat şi într-o maşină de lux. De pildă, ei pot opta pentru un Opel, un Renault, o Toyota sau un Nissan şi, dacă mai pun vreo zece lei, dealer-ul lor chinez din ”Dragonul Roşu” dă o comandă la mama lui, în China, şi le aduce şi Bemveu, tapiţat cu piele şi talpă vară/iarnă cu rizuri groase, ca să nu intre în acvaplanare.

Nu mai vorbim de faptul că, dacă un cocalar cu papuci Nissan îl ia în cârcă pe un alt cocalar cu papuci Nissan şi dă o tură cu el, se cheamă că merg amândoi cu Nissan Patrol 4 x 4, nu? 

(Citește întreg articolul în Academia Cațavencu!)

Citește totul despre:

Comentarii