12 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăCulturăUn Centru de Engleză din București cu promovabilitate 100% la examenele...

Un Centru de Engleză din București cu promovabilitate 100% la examenele Cambridge si Ielts

Vă mai amintiți anul în care Guvernul Boc a redus salariile în învățământ? Într-o societate în care toți s-au supărat și s-au simțit descumpăniți, au existat oameni care au luat-o ca pe o provocare și nu ca pe o pierdere. Bazându-se pe profesionalism, cu mult curaj și cu viziune, o profesoară de limba engleză a văzut la acel moment o oportunitate de investiție bună și de cursă lungă. Însuși numele brandului în traducere înseamnă „examene luate cu brio”.

De atunci, peste 2.500 de copii, adolescenți și adulți au fost pregătiți în stilul Flying Colours, cu accent pe interactivitate și comunicare doar în engleză, sau pe scurt spus: engleza învățată altfel decât la școală. Deși mediul și modul de învățare sunt extrem de prietenoase, Centrul de engleză Flying Colours se mândrește cu faptul că toți cursanții pregătiți aici au promovat cu brio examenele Cambridge, IELTS și TOEFL. Succesul aici este practic, garantat, iar rețeta nu e deloc secretă: muncă+seriozitate+dedicare+perseverență.

“Am venit cu dedicare, profesionalism și seriozitate maximă. Tot ceea ce am realizat până acum s-a bazat pe valorile acestea. Am pornit în 2010 cu mult entuziasm și am crescut an de an, datorită rezultatelor obținute. Sunt antreprenoare, profesoară, mamă și soție în același timp. Astfel percep perspective diferite și cred că limba engleză este un mijloc în dezvoltarea personală a copiilor noștri și a noastră, ca adulți. Engleza ne deschide uși și oportunități pe care altfel nu le-am putea avea” spune Mirela Ursu.

În primul an, 2010, cifra de afaceri generată de Flying Colours nu a fost impresionantă, dar a crescut până la acest moment de 8 ori. În ceea ce privește profitul, acesta a avut  o evoluție crescătoare fiind în permanență reinvestit în facilitățile sediului și în creșterea calității cursurilor. Investițiile s-au ridicat la peste 120.000 euro. Profesorii centrului sunt angajați permanent, dedicați misiunii pe care o presupune tot ceea ce înseamnă limba engleză și dezvoltarea personală a cursanților.

„În acest moment, ne gândim la consolidare. În viitorul apropiat vom aborda și zona de Responsabilitate Socială, pentru că am atins nivelul la care putem susține astfel de inițiative. Suntem firmă cu capital 100% românesc, suntem foarte mândri de acest lucru și vrem să ajutăm societatea românească să evolueze. Dacă fiecare dintre noi punem umărul la schimbare, lucrurile se mișcă în direcția potrivită”, adaugă  Mirela Ursu.

La Flying Colours sunt organizate grupe de studiu în funcție de vârstă și nivel de limbă: grupe pentru preșcolari (4-6 ani), copii (clasele 1-4 și clasele 5-8), adolescenți (9-12) și adulți. Centrul este partener British Council în pregătirea pentru examenele Cambridge și IELTS și Centru Oficial de Pregătire și Pretestare pentru examenele Cambridge – recunoscut de Cambridge English.

“Formăm grupe de maxim 10 cursanți, suficient de puțini încât să fie timp pentru toți, suficient de mulți încât să creăm cursuri interactive. Credem că mediul de învățare al limbii engleze este bine să fie cât mai aproape de cel autentic. De aceea cursurile noastre se desfășoară exclusiv în engleză, cu accent pe conversație și interacțiune naturală în engleză.

Mirela Ursu este antreprenor și profesor de limba engleză cu 20 de ani experiență în educație, conectată la tot ce este nou prin bursele de specialitate absolvite la Oxford, Strasbourg, Londra și certificată în Resurse Umane, dezvoltarea potențialului uman. Are peste 40 cursuri de specializate pe educație și este autoare de manuale auxiliare de engleză.

DATE CONTACT:

Flying Colours, Str. Caimatei Nr. 1, București (langa Piata Universitatii)

Site: www.flyingcolours.ro

Telefon: 0726 FLYING / 0726 359 464

Email: contact@flyingcolours.ro

 

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite

UE cere ca Facebook și Tik Tok să combată falsurile create cu inteligența artificială

UE, prin Comisia Europeană, a cerut marilor site-uri de socializare, precum TikTok și Facebook, să eticheteze clar publicitatea politică și să reducă "viralitatea conținutului"...

Atentat Moscova: bilanțul atacului a ajuns la 143 de morți

Bilanţul atentatului comis în suburbia Moscovei săptămâna trecută a urcat miercuri la 143 de morţi, potrivit unui nou raport comunicat de autorităţile ruse, atacul...

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...
Ultima oră
Pe aceeași temă