Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tinerii pictori români expun la Intercontinental București

Intercontinental București și Galeria Basil continuă, din 26 aprilie, seria de expoziții de pictură susținute de tineri artiști, la Intermezzo Lobby Lounge, în holul hotelului.

Share

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Actualizat: 24.04.2018 - 16:57

"Reflexii" este titlul care cuprinde tablourile inspirate din natură semnate Serena Maria Diaconescu, elevă a Liceului de Arte Plastice Nicolae Tonitza și cursantă la Galeria Basil din anul 2016.

Serena este câștigătoarea mai multor premii la competiții naționale și internaționale de pictură.

Tablourile Serenei Maria Diaconescu ne transpun într-o lume în care domină liniștea, pacea și calmul de care avem atâta nevoie după o zi agitată. "Natura este cea care ne dăruiește în fiecare zi plinătate emoțională. Ea ne umple sufletele de căldură, ne da motiv să începem fiecare zi, prin caleidoscopul coloristic unic creat și ne calmează existența la sfârșitul fiecărei zile. Iubesc să transpun natură în operele mele, încercând mereu să transmit emoțiile pe care această mi le oferă mie", spune Serena.

"Ne bucurăm să continuăm parteneriatul început anul trecut cu Galeria Basil pentru susținerea tinerilor artiști. Intermezzo Lobby Lounge, deschis recent în holul hotelului nostru, a devenit punctul central de întâlnire pentru oaspeții hotelului dar și pentru mulți bucureșteni, iar artă de calitate creață de ținerii români adaugă valoare acestui loc cochet" a declarat Lior Bebera, directorul general la Hotelului Intercontinental București.

"Fii ceea ce vrei să devii, motto-ul nostru, prinde din ce în ce mai mult contur și cu această nouă expoziție prin care încă o tânără talentată, Serena Măria Diaconescu, ne devaluie pasiunea și personalitatea ei, reflectată de natură că de o oglindă a sufletului ei”, a spus Luminița Vasile, coordonatoarea Galeriei Basil.

Pasionații de artă vor putea admiră și cumpără picturile Serenei Maria Diaconescu în perioada 26 aprilie-13 mai 2018.

Comentarii