10.7 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăCulturăOverground Showroom: Alexandru Andrieș live la sala Auditorium de 1 mai

Overground Showroom: Alexandru Andrieș live la sala Auditorium de 1 mai

Pe 1 mai, de la ora 20.00, pe Overground Showroom are loc premiera video online a concertului susținut de Alexandru Andrieș în noiembrie 2016 la Muzeul Național de Artă al României, în sala Auditorium. Concertul va fi disponibil la rezoluție full HD.

 

Tradiționalul concert de Moș Nicolae din 2016 a avut loc puțin mai devreme și s-a bucurat de prezența unor invitați speciali: Radu Bânzaru la voce, Dan Georgescu la bass, Maria Ioana Mîntulescu la voce, Marcel Moldovan la tobe, Sorin Romanescu la chitară și Cristian Soleanu la saxofon. Playlistul conține atât piese extrase de pe albumul lansat în acel an „Disc domestic”, cât și cântece bine-cunoscute din repertoriul lui Alexandru Andrieș: „Cea mai frumoasă zi” sau „Am o problemă”.

 

„Fiecare concert al lui Andrieș este o călătorie în urma căreia mai descoperi o părticică din tine, din lume, din Univers. Partea bună este că Dom Profesor nu-ți „livrează” realitatea brutal, dimpotrivă, îți deschide ochii cu zâmbetul pe buze.” (recenzie a concertului publicată pe blogul lui Andrei Partoș)

 

Concertul va avea premiera online vineri, 1 mai, la ora 20.00 pe Overground Showroom, cea mai nouă bibliotecă online de concerte. Doritorii își pot achiziționa bilete pentru premieră de pe www.iabilet.ro la prețul de 29 de lei.  

Despre Overground Showroom

 

OVERGROUND SHOWROOM este o bibliotecă video on demand dedicată concertelor, ce propune un serviciu similar altor platforme de streaming video (cum ar fi Netflix). Catalogul conține concerte live ale artiștilor din România, filmate full HD și cu sunet de înaltă calitate. Concertele sunt disponibile pentru streaming 24/7, iar veniturile generate de platformă vor fi direcționate către artiști.

 

Adriana Constantinescu
Adriana Constantinescu
Adriana Constantinescu a absolvit facultatea de Drept cu dublă specializare Drept și Criminologie. Este de origine est-europeană, cu experiență bogată în comunicare și relații publice. Anterior a lucrat ca specialist în marketing în România, iar din 2015 pledează împotriva regimurilor autoritare și a abuzurilor drepturilor omului. În 2017, a devenit editorialist la România Liberă, contribuind la jurnalismul de investigație și cercetarea socială europeană. Ea a dezvoltat o relație excelentă cu ONG-uri precum Freedom Association (Londra) și Open Society Foundation (Londra). Activitatea ei include traducerea și publicarea de sondaje pe probleme semnificative pentru Europa, de la alegeri politice până la opinii privind crizele de sănătate (pandemia Covid), cea mai recentă preocupare fiind legată de agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă