Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

"Frumoasa din Pădurea Adormită", în premieră la Opera Naţională Bucureşti

Premiera baletului "Frumoasa din Pădurea Adormită", de Piotr Ilici Ceaikovski, va avea loc sâmbătă, 12 mai, şi duminică, 13 mai, de la ora 18.30, la Opera Naţională Bucureşti.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 03.05.2018 - 13:07

Regia şi coregrafia poartă semnătura lui Vasily Medvedev şi Stanislav Fečo, decorul, costumele şi light design-ul sunt realizate de Pavol Juráš. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Ciprian Teodoraşcu.

Coregrafii Vasily Medvedev şi Stanislav Fečo promit publicului o experienţă unică: "Este o onoare să montăm spectacolul "Frumoasa din Pădurea Adormită" alături de corpul de balet al Operei Naţionale Bucureşti, un tribut adus marelui coregraf Marius Petipa cu prilejul împlinirii a 200 de ani de la naşterea artistului", spun ei.

"Geniul muzicii lui Piotr Ilici Ceaikovski redă cu fineţe celebrul basm bazat pe contrastele dintre bine şi rău. După traversarea a trei secole, acest spectacol de balet încă stârneşte curiozitatea audienţei de toate vârstele. Întrucât am crescut cu acest titlu legendar şi am evoluat într-un număr considerabil de producţii ale spectacolului Frumoasa din Pădurea Adormită, am încercat să conservăm cele mai semnificative tradiţii din patrimoniul baletului clasic şi, alături de un scenariu inedit şi costume de poveste, să oferim o emoţie de neuitat audienţei”, adaugă coregrafii. 

Următoarea reprezentaţie a spectacolului va avea loc miercuri, 16 mai, începând cu ora 18.30.

Biletele se pot achiziţiona de la casa de bilete a Operei Naţionale Bucureşti sau online, pe tickets.operanb.ro.

Comentarii