17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăInternaționalTVR INFO transmite TEDxBucharest în direct pe tvr.ro

TVR INFO transmite TEDxBucharest în direct pe tvr.ro

Vineri, 11 noiembrie, începând cu ora 10.00 veţi putea urmări în direct pe www.tvr.ro conferinţa TEDxBucharest.

Peste 1000 antreprenori, lideri, vizionari şi activişti se vor aduna pentru al treilea eveniment TEDxBucharest la Grand Cinema DIGIPLEX, în Băneasa Shopping City. Dacă nu aţi reuşit să prindeţi un loc în sală, TVR INFO vă oferă întregul eveniment în direct, într-o pagină specială, pe www.tvr.ro. Vineri, în direct pe tvr.ro, veţi putea vedea şi asculta vorbitorii TEDxBucharest la calitate HD la adresa http://www.tvr.ro/tedx.php .

Douăzeci şi cinci de gânditori şi lideri în domeniile lor, din peste 10 ţări, vor discuta despre idei, cum ar fi: noi materiale de construcţie, descoperiri ştiinţifice şi tehnologice, ce e nou în Univers, business-uri care rezolvă probleme reale la nivel mondial, artă şi tehnologie.

În cadrul temei “Viaţa de zi cu zi – extraordinară“, evenimentul va cuprinde, de asemenea, ultimele tendinţe în tehnologie, comunicare, design, artă şi divertisment.
TED, istoria unui eveniment care inspiră

Primul eveniment TED din istorie a avut loc în localitatea Monterey, California,în 1984. În 2001, Fundaţia Sapling, fondată de Chris Anderson, a cumpărat licenţa TED de la fondatorul său Richard Saul Wurman.

În ultimii ani, TED s-a extins incluzând o conferinţă internaţională sub titulatura TEDGlobal, iniţiativele media TED Talks, TED.com şi TED Prize.

Urmând conceptul „idei care merită împărtăşite”, TED a creat o platformă locală numită TEDx, denumire sub care se regăseşte şi evenimentul TEDxBucharest care va avea loc vineri şi care va fi transmis în direct online pe www.tvr.ro de TVR INFO.

Cele mai citite

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...

Universitatea Craiova, primul eșec cu Gâlcă pe bancă! Oltenii au fost surclasați pe teren propriu de CFR Cluj

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj cu scorul de 0-1, în etapa a șasea a play-off-ului...

Scandalul Clotilde Armand: Cum încalcă legea pentru a-și majora veniturile

În 2022, Clotilde Armand a primit lunar, pe lângă salariul său de aproximativ 4.000 de lei, un bonus, și acum este obligată să ofere...
Ultima oră
Pe aceeași temă