10.6 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăInternaționalTeatrul Constantin Tănase, în turneu în Spania

Teatrul Constantin Tănase, în turneu în Spania

Vedetele Teatrului de Revistă Constantin Tănase vor susţine, mâine, un spectacol pentru Comunitatea Românilor din Castellon.  

Spectacolul “Revista Revistelor” va avea loc la sala “Pergola” din parcul Ribalta, iar intrarea va fi liberă.

Alexandru Arşinel, Stela Popescu, Vasile Muraru şi Nae Lăzărescu, Cristina Stamate, Adrian Enache, Valentina Fătu şi Alexandru Lulescu se află până pe 10 noiembrie într-un turneu în Spania, organizat în cadrul Programului “Români pentru români” şi iniţiat împreună cu Primăria Bucureşti.

Spectacolul “Revista revistelor” este regizat de Biţu Fălticineanu şi cuprinde  cele mai reuşite momente artistice selectate de-a lungul anilor din repertoriul Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”.

În luna noiembrie, Teatrul Constantin Tănase se pregăteşte pentru decernarea trofeelor „Mihai Maximilian”, acordate anual de Fundaţia “Stelar” a Stelei Popescu şi a lui Alexandru Arşinel. Anul acesta este a XI-a ediţie, iar trofeele vor fi acordate pe 26 noiembrie, la ora 19:00, în sala Savoy a teatrului Constantin Tănase.

Tot în aceeaşi zi, interpretul Nicolae Niţescu va susţine un recital extraordinar cu ocazia aniversării a 60 de ani de carieră în cadrul spectacolului “Revista Revistelor”.

Programul complet al spectacolelor Teatrului de Revistă “Constantin Tănase” poate fi găsit pe site-ul www.teatrultanase.ro.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă