9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăInternaționalRomanian Music Awards 2010 aduce turişti străini la Craiova

Romanian Music Awards 2010 aduce turişti străini la Craiova

Peste 300 de artişti vor urca pe scena Romanian Music Awards (RMA), eveniment organizat pe 10 iulie la Craiova. Organizatorii au anunţat un buget de 400.000 de euro şi prezenţa multor vedete pe scena festivalului.

“Va fi prezentă toată floarea muzicii româneşti. Vor veni Voltaj, Inna şi mulţi-mulţi alţii, artişti care fac ravagii pe sectorul de muzică dance şi au luat faţa Spaniei la acest capitol. Am venit la Craiova pentru a doua oară pentru că ediţia trecută a fost una fruntaşă în toată istoria RMA, ca şi manifestare a publicului. Ne dorim ca această ediţie să fie mai mare şi mai de impact decât cea din 2009. Deja vor veni turişti targetaţi pe eveniment, ceea ce înseamnă că va creşte indicele de promovare a festivalului”, a declarat Giovanni Francesco, directorul festivalului.

La Craiova sunt aşteptate deja patru autocare cu turişti din Ungaria şi Slovacia, mari admiratori ai muzicii dance româneşti. În acest an, nu vor exista invitaţi din străinătate, banii fiind investiţi în imaginea artiştilor români, care au început să fie apreciaţi pe plan internaţional.

Primăria craioveană asigură locaţia (Piaţa Prefecturii) şi logistica de protecţie.

“Încercăm să fim o gazdă bună de o aşa manieră încât să nu regrete că au venit aici. Anul trecut au fost 45.000 de spectatori, un real succes. Este un câştig de imagine pentru oraş, dar şi unul economic. Va veni multă lume special pentru acest eveniment, aspect de care vor profita zona de restaurante şi cea hotelieră”, a spus Mărinică Dincă, primarul delegat al Craiovei. Alături de scena festivalului va fi amenajat un cort în care se poate contribui cu fonduri şi produse pentru sinistraţii din Moldova.

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii Această vacanță (27 aprilie-7 mai) va cuprinde atât ziua de 1 mai, cât și...
Ultima oră
Pe aceeași temă