3.8 C
București
marți, 30 noiembrie 2021
AcasăCulturăConcertul Mozart condus de Christian Badea va fi transmis online

Concertul Mozart condus de Christian Badea va fi transmis online

Concertul Mozart condus de Christian Badea va fi transmis online în ziua de joi, 14 octombrie 2021. Concertul va începe la ora 19.

Spectacolul este anunțat de Filarmonica „George Enescu”.

Acest concert fără public în sală va cuprinde un program integral Mozart. Concertul va fi condus de maestrul Christian Badea, prim-dirijor principal al instituției. Programul cuprinde Mica serenadă, în sol major și Simfonia nr. 36, în do major.

„Muzica lui Mozart, de inspirație genială și divină, a rezistat vicisitudinilor istoriei de mai bine de 250 de ani și rămâne actuală, profund umană, plină de prospețime și de optimism. În aceste timpuri incerte, această muzică este cel mai bun medicament pentru suflet și o încurajare că lumea merge înainte, readucând speranța unei reveniri la o viață normală. Sper ca, în curând, să putem oferi din nou și concerte cu public, redobândind astfel atmosfera unică a evenimentelor Ateneului”, a declarat Christian Badea.

Concertul Mozart condus de Christian Badea va fi transmis online

Concertul va putea fi ascultat pe canalele online ale Filarmonicii „George Enescu“. Acestea sunt site-ul Filarmonicii (https://www.fge.org.ro/) și paginile de facebook și YouTube.

Concertul va fi transmis și pe paginile de Facebook ale Radio România Muzical și Forumului Cultural Austriac.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Cele mai citite

Barbados a devenit cea mai nouă republică din lume

Barbados a înlăturat-o oficial pe Regina Elisabeta a II-a din funcția de șef al statului și a devenit cea mai nouă republică din lume....

Peste 70 de români sunt blocați în Maroc! Doar două companii aeriene efectuează zboruri din regiune

Autoritățile din Maroc au închis granițele pentru două săptămâni pentru a se proteja de tulpina Omicron. Zeci de români sunt acum blocați în țară...

Omicron a ajuns în Europa! 9 țări în care tulpina sud-africană a făcut victime

Varianta Omicron a coronavirusului a ajuns în mai multe țări din Europa. Nouă state au confirmat primele cazuri de infectare cu tulpina sud-africană și...
Ultima oră
Pe aceeași temă