8.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialCâştigători Concurs Sanctus

Câştigători Concurs Sanctus

Câştigători: IONEL LAZARESCU, daniel, Paul,elena, Ioana, groovycheat

Castigatorii vor trebui sa trimita un e-mail cu datele de contact pe adresa capelos@romanialibera.ro cu subiectul “castigator concurs Sanctus” .

 

“Sanctus e un tobogan, odată ce ai apucat să guşti, nu te mai opreşti. Alergi năuc între preoţi misterioşi şi brazilieni exotici, scapi din mâinile mercenarilor şi pici în mijlocul unei conspiraţii milenare, o conjuraţie care ascunde o taină, o taină care găzduieşte răspunsul la cea mai importantă întrebare de la apariţia omenirii până azi. Iar taina, cititorule, şi răspunsul sunt…, ” spune Andrei Gheorghe despre cel mai recent roman al lui Simon Toyne.

Editura ALL si romanialibera.ro te premiază! Poti fi unul din cei şase câştigători ai unui volum “Sanctus” cu autograful autorului dacă răspunzi la o singură întrebare:

Care este, în opinia ta, cel mai bun roman de suspans/poliţist al tuturor timpurilor şi de ce?

Răspunde la întrebarea concursului până joi, 24 noiembrie, ora 12.00 şi poţi fi unul dintre cei şase câştigători.

Rezultatele concursului vor fi anunţate pe 28 noiembrie până în ora 16.00.

 

 

Despre Sanctus:

Telefonul sună brusc. O voce cu un puternic accent străin te chestionează enervant asupra identităţii tale. Eşti pe punctul să te enervezi când vocea îţi spune că sună din Turcia, că fratele tău s-a sinucis şi în interiorul stomacului avea o cureluşă din piele pe care scrijelise numărul tău. Numărul la care vocea a sunat.

Nu vreau să dezvălui mai multe, dar am ales această situaţie pentru a încerca să redau pe scurt atmosfera cărţii. O carte rapidă, viguroasă, cu capitole iuţi, care îţi dau fiori în aşteptarea următorului. Şi următorul, la fel de năvalnic ca anteriorul, vine şi te ameţeşte bine, împingându-te înainte, tot înainte, spre final.

Sanctus e un tobogan, odată ce ai apucat să guşti, nu te mai opreşti. Alergi năuc între preoţi misterioşi şi brazilieni exotici, scapi din mâinile mercenarilor şi pici în mijlocul unei conspiraţii milenare, o conjuraţie care ascunde o taină, o taină care găzduieşte răspunsul la cea mai importantă întrebare de la apariţia omenirii până azi. Iar taina, cititorule, şi răspunsul sunt…

Ei bine, pentru asta va trebui să citeşti cartea.

Sanctus, de Simon Toyne, prima carte, premiera lui Toyne, ar putea anunţa apariţia unui nou nume strălucitor în galaxia autorilor de romane poliţiste scrise într-un ritm alert. Astăzi, cel ce domină acest univers al conspiraţiilor asezonate cu pistoale, avioane de luptă şi peisaje sălbatice e autorul de mega-succes Dan Brown, cu al său Cod al lui Da Vinci. Ei bine, mă tem că singurătatea lui Dan Brown a luat sfârşit. Păzea, Dane, că vine Simon, şi vine bine, vine tare!
Lectură plăcută!

Andrei Gheorghe

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă