Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Iulian Bulai (Foto: Facebook)

Anchetă la Biblioteca Națională după ce acolo s-a organizat o petrecere de Revelion

Ministrul Culturii a decis să trimită Corpul de Control al Ministerului la Biblioteca Națională, în urma unor informații postate pe internet de către deputatul USR Iulian Bulai.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 05.01.2020 - 10:45

Deputatul USR Iulian Bulai a postat pe contul său de Facebook imagini filmate în interiorul Bibliotecii Naționale a României, în Sala Atrium, după ce în această instituție de cultură s-a organizat o petrecere publică de Revelion.

Imaginile au fost filmate la data de 1 ianuarie 2020.

"Corpul de Control al ministrului va verifica luni, la prima oră, dacă au fost respectate toate procedurile legale privind organizarea unui astfel de eveniment", a anunțat Ministerul Culturii.

De altfel, în clădirea în care funcționează BNR se află și sediul central al Ministerului Culturii.

Sesizarea legată de petrecerea care s-a organizat la BNR a fost formulată de deputatul Iulian Bulai.

„ <> pentru petrecerea Revelionului. Plină de mizerie, vandalizată, practic, după Revelion. Nu mi-am imaginat niciodată că Biblioteca Națională a României, care-și împarte sediul cu Ministerul Culturii, e o << locație autentică >> pentru <> “, a scris, pe Facebook, deputatul Iulian Bulai.

Potrivit informațiilor postate de el pe internet, Iulian Bulai este de profesie artist, licențiat al Academiei de Arte din Oslo (Norvegia) și este specializat în diplomație culturală.

 

Comentarii