23.1 C
București
miercuri, 10 august 2022
AcasăCulturăA murit actorul Bogdan Stanoevici, după ce fusese infectat cu Covid

A murit actorul Bogdan Stanoevici, după ce fusese infectat cu Covid

Bogdan Stanoevici, unul dintre cei mai cunoscuți contestatari ai măsurilor împotriva pandemiei, a murit la spital, după ce fusese infectat cu noul coronavirus.

Decesul s-a produs la Spitalul de boli cardiovasculare „C.C. Iliescu”, unde actorul fusese internat în stare gravă. Pacientul era oficial vindecat de coronavirus dar sănătatea lui s-a agravat, se pare, din cauza unei infecții nosocomiale luată în spital.

Bogdan Stanoevici a fost actor, a fost director al Circului Globus (funcție din care a fost demis de primarul Gabriela Firea), iar în plan politic a fost ministru pentru Românii de Pretutindeni în timpul guvernului Ponta.

În anul 2019, Bogdan Stanoevici a candidat la Președinția României iar în anul 2020 a candidat la alegerile parlamentare din partea Partidului Ecologist Român (PER). În acea perioadă, Bogdan Stanoevici susținea că virusul Covid a fost creat în laborator și că, în România, „gestionarea acestei crize sanitare a fost făcută absolut într-un mod catastrofal”.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Furtună politică în SUA, după perchezițiile de la casa lui Trump. VIDEO

O primă etapă spre un proces pentru unii, o "persecuţie politică" pentru alţii: percheziţia spectaculoasă a casei lui Donald Trump de către FBI a...

Copil mort într-un accident produs pe DN2

Un băiat în vârstă de 14 ani a decedat într-un accident rutier care a avut loc în această dimineaţa pe DN 2, în zona...

LIVE UPDATE Rusia – Ucraina, ziua 168: țara vecină spune că Moscova dorește racordarea centralei din Zaporojie la Crimeea

UPDATE, ora 09:44: Conflictul cu Rusia nu se va încheia până când Peninsula Crimeea de la Marea Neagră, care a fost anexată de Moscova,...
Ultima oră
Pe aceeași temă