Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

40 de bibliotecari din Basarabia, într-un program de formare profesională la București

Un număr de 40 de bibliotecari de la Biblioteca "B.P. Haşdeu" din Basarabia au participat timp de o săptămână la un program de formare profesională la Bucureşti, informează un comunicat al Institutului ''Eudoxiu Hurmuzachi'' pentru Românii de Pretutindeni transmis de Agepres.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 30.07.2018 - 12:18

Bibliotecarii au beneficiat, în perioada 22-29 iulie, de cursuri de formare, dar şi de ateliere practice susţinute de omologii lor de la Biblioteca Metropolitană Bucureşti (BMB), precum şi de reprezentanţi ai partenerilor BMB.

Bibliotecarii basarabeni au vizitat filialele Bibliotecii Metropolitane, dar şi alte instituţii din Capitală, precum Primăria Municipiului Bucureşti, Parlamentul României, Clubul Sportiv Municipal Bucureşti, Muzeul Naţional al Literaturii Române, Muzeul Naţional al Ţăranului Român, Muzeul Naţional al Satului ''Dimitrie Gusti'' şi Muzeul Municipiului Bucureşti.

Proiectul a fost derulat de Biblioteca Metropolitană Bucureşti, în parteneriat cu Institutul ''Eudoxiu Hurmuzachi'' pentru Românii de Pretutindeni, instituţie aflată în subordinea Ministerului pentru Românii de Pretutindeni.

Comentarii

loading...