7.4 C
București
vineri, 31 martie 2023
AcasăCoronavirusÎncepe vaccinarea cu doza a patra anti-Covid

Începe vaccinarea cu doza a patra anti-Covid

Pe teritoriul României începe, la data de 16 mai 2022, vaccinarea cu doza a patra de vaccin anti-Covid.

Administrarea acestei doze nu este obligatorie și nici nu necesită programare. Imunizarea în această etapă se face în România cu produsul Pfizer.

Imunizarea se face la centrele de vaccinare anti-Covid și la unele dintre cabinetele de medici de familie. Pot beneficia de această nouă etapă de imunizare doar persoane de peste 18 ani. Condiția este să fi trecut cel puțin patru luni de când au făcut doza a treia.

Administrarea acestei noi doze nu determină nicio modificare în certificatul verde.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Klaus Iohannis l-a primit la Cotroceni pe ministrul de Interne al Spaniei

Președintele României, Klaus Iohannis, l-a primit joi, 30 martie 2023, la Palatul Cotroceni, pe ministrul de interne al Regatului Spaniei, Fernando Grande-Marlaska Gómez, aflat...

Turcia a ratificat aderarea Finlandei la NATO

Parlamentul turc a ratificat în unanimitate joi seară aderarea Finlandei la NATO, care era blocată din mai anul trecut, la câteva zile după un...
Ultima oră
Pe aceeași temă