28 C
Bucharest
Tuesday, 26 September 2023
HomeBookIrina Binder ne înduioșează cu o nouă lansare: Am scris o carte...

Irina Binder ne înduioșează cu o nouă lansare: Am scris o carte despre noi

Adori scrierile Irinei Binder? Atunci avem o veste excelentă! Autoarea tocmai a lansat un nou titlu: Am scris o carte despre noi. Este considerată a fi cea mai emoționantă carte a autoarei, de până acum și suntem siguri că te va impresiona și pe tine. Așa cum ne-a obișnuit, Irina Binder ne oferă cărți care se trăiesc cu fiecare rând pe care îl citești. Pe foi sunt așternute gândurile, trăirile și experiențele autoarei, în cuvinte pe care oricine le poate înțelege și simți. Cititorii pot empatiza cu orice situație, având în vedere că mulți se regăsesc în personajele prezentate.

Cartea este disponibilă la BOOKZONE, la precomandă, la un preț special, așa că îți recomandăm să o comanzi cât mai repede. Așa cum ne-a obișnuit autoarea, Am scris o carte despre noi de Irina Binder este o carte desprinsă din realitate. Personajele sunt ușor de recunoscut în fiecare dintre noi și sunt ușor de îndrăgit. Însă, așa cum este și în viață, personajele trec și prin întâmplări mai puțin plăcute, care le provoacă suferință. Important este felul în care reacționezi în astfel de situații și să înțelegi că indiferent de ceea ce trăiești, este important ca alegerile tale să influențeze rezultatul și să îl întoarcă în favoarea ta. Putem spune că această carte este scrisă sub forma unei lecții de viață și a unei trăiri profunde. Vei citi cartea pe nerăsuflate și îți vei dori ca autoarea să lanseze și alt volum, cât mai curând. Iată un mic fragment din carte:

Fiindcă nu i-am înțeles niciodată pe oamenii care amână să fie, pur și simplu. Care amână să se bucure de propria ființă și să-și trăiască viața exact așa cum este în fiecare moment al ei, să lase lucrurile să se întâmple așa cum vin, fără a aspira la perfecțiune, la lucruri ideale, greu de împlinit, uneori imposibil de găsit oriunde ai căuta. Care uită cât de importantă este fiecare clipă pe care o trăiesc și care cred că doar atunci când își vor atinge anumite obiective vor fi reușit să demonstreze, lor și celorlalți, că sunt suficient de buni și că abia atunci vor merita să se bucure de viață și de tot ceea ce vine la pachet odată cu ea, oameni minunați altfel, dar care consideră că au nevoie de aceste victorii personale ca să fie apreciați și iubiți.

În noua carte, Irina Binder vorbește despre iubire, prietenii, trădare și dezamăgiri. Pe scurt, trăiri ale tuturor oamenilor. Însă, este important ca indiferent de ceea ce se întâmplă în viața noastră, să avem puterea de a găsi noi persoane în care să avem încredere și pe care să le iubim ca prieteni și ca parteneri de viață.

Grăbește-te și comandă printre primii noua carte a Irinei Binder, de la BOOKZONE! Vei beneficia de un preț special, iar cartea va fi livrată începând cu data de 2 martie 2023.

sursa foto: www.bookzone.ro

Cele mai citite

Ce faci daci ai intoleranță la efort fizic. Cum poți gestiona această afecțiune

Cauzele intoleranței la efort fizicIntoleranță la efort fizic poate fi declanșată de mai mulți factori, iar lipsa de condiție fizică este unul dintre...

10 curiozități despre lenjeria intimă. Vei fi surprins să afli ce istorie bogată are acest articol vestimentar

robabil că foarte puțini oameni nu au purtat niciodată lenjerie intimă. Chiar și oamenii cavernelor obișnuiau să-și protejeze părțile intime ale corpului cu...

Prognoza meteo pe o lună. Temperaturi în scădere

Prognoza meteo săptămâna 25.09.2023 – 02.10.2023Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă în toate regiunile, dar mai ales...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies