21.5 C
București
sâmbătă, 1 octombrie 2022
AcasăArt & DesignCe ne rezervă 2022 pentru amenajările din HoReCa

Ce ne rezervă 2022 pentru amenajările din HoReCa

Pandemia a determinat foarte multe schimbări în domeniul HoReCa. Proprietarii de hoteluri și restaurante au fost nevoiți să găsească soluții rapide pentru a face față cu succes situațiilor critice determinate de restricții și de întâmplările inedite cu care s-au confruntat.

La ce să ne așteptăm în continuare anul acesta?

Tendințele sunt de revenire și revigorare, fără doar și poate. În toate țările lumii, oamenii fac toate eforturile considerabile pentru a reveni la o viață normală. În ceea ce privește amenajările interioare din domeniul industriei HoReCa, va trebui să îți îndrepți toată atenția către culorile vii în momentul de față.

Cele naturale sunt preferate, de asemenea. Nu mai sunt deloc la modă în prezent culorile sintetice și monotone. Pentru amenajări sau reamenajări de restaurante sau cafenele, pot fi folosite diferite nuanțe de verde, ocru sau chiar și muștar, oranje.

Culorile vii naturale inspiră viață, natură, acțiune, bucurie!

Mai mult decât atât, sunt în topul preferințelor țesăturile naturale pentru decorarea încăperilor. Tapiserii din fibre naturale, covoare, draperii, etc. Dacă vei decora anul acesta o cafenea sau un hotel indiferent de mărime, reține faptul că oaspeții vor aprecia atmosfera caldă și autentică de familie, mai ales. Alege mobila, culorile și toate elementele pentru decorațiuni interioare în așa fel încât să se simtă căldura unei familii reale.

Îți place minimalismul?

Este la modă în anul 2022 în domeniul industriei hoteliere. Vom descoperi acest stil peste tot în lume. Un design interior restaurant în stil minimalist este o provocare. Același lucru îl putem spune și despre designul unui hotel boutique. Credem că este foarte potrivit să apelezi la designerii consacrați din domeniul HoReCa, pentru a oferi o bucurie maximă oaspeților în ceea ce privește revenirea completă la o viață normală și, mai ales, la călătorii.

Nu putem merge mai departe fără a cita câteva lucruri foarte frumoase despre stilul minimalist :”Puțin înseamnă mult. Minimalismul reprezintă, de fapt, o filozofie de viață a cărei esență se regăsește în această vorbă” – Van Der Rohe. Așadar, este timpul să îți îndrepți atenția către lucrurile simple, expresive care să ofere oaspeților plăcere, mai ales.

Alege plantele naturale pentru decor, de asemenea. Nu mai sunt deloc potrivite cele artificiale. Sunt prea lipsite de naturalețe.

Recomandări

Informează-te foarte bine înainte de a începe să redecorezi tot. Trebuie să fii in ton cu toate tendințele actuale. Mai mult ca sigur că toți proprietarii de hoteluri și restaurante, vor face tot posibilul să își recâștige clienții fideli. Și nu este vorba numai despre acest lucru. Oaspeții trebuie să se simtă foarte bine în astfel de locuri și să simtă atenția maximă îndreptată asupra dorințelor lor. Pentru domeniul amenajari interioare restaurante, cafenele, hoteluri, acestea sunt tendințele generale din anul 2022. Chiar dacă perioadele dificile vor mai continua să îți creeze probleme, caută continuu soluțiile care te vor ajuta să depășești cu bine aceste inconveniente. Și da, poate că este momentul potrivit să începi în primul rând cu reamenajarea tuturor spațiilor, în ton cu ceea ce se poartă anul acesta. Schimbările pot fi benefice, după părerea noastră.

Cele mai citite
00:02:46

VIDEO: Momentul în care Putin proclamă anexarea Ucrainei și acuză Occidentul de satanism

Un Vladimir Putin sfidător a proclamat vineri anexarea de către Rusia a unei porțiuni din Ucraina într-o ceremonie plină de fast la Kremlin, promițând...
00:01:52

VIDEO: Bolsonaro duce o luptă electorală dură după patru ani grei în Brazilia

După ce a gestionat greșit pandemia COVID-19 și nu a reușit să ridice standardele de viață pentru mulți brazilieni, președintele brazilian de extremă dreapta,...

LIVE UPDATE Rusia – Ucraina, ziua 220: Federația Rusă a blocat rezoluția ONU ce condamnă referendumurile

UPDATE , ora 10:36: Ihor Muraşov, directorul general al centralei Zaporojie, a fost reţinut de o patrulă rusă, a anunţat compania nucleare ucraineană de...
Ultima oră
Pe aceeași temă