19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăAlegeri 2016Tarife de roaming cu 90% mai mici cu Simactiv

Tarife de roaming cu 90% mai mici cu Simactiv

Simactiv lansează astazi, 8 februarie 2011, prima cartelă din România, dedicată exclusiv serviciului de roaming pre-plătit. Simactiv este un serviciu low-cost de cartele SIM Internaţionale, creat special pentru controlul cheltuielilor de roaming.

Clienţii beneficiază de serviciul de roaming pre-paid în peste 325 de reţele de telefonie mobilă şi 190 de ţări din Europa, Asia, Africa, America de Sud, Orientul Mijlociu, America Centrală şi Caraibe, plătind atât cât vorbesc, începând cu 0,29 dolari/minut. În plus, clienţii pot beneficia de apeluri gratuite în peste 75 de ţări şi pot trimite SMS-uri cu costuri cu15% mai reduse decât folosind operatorii de telefonie mobilă naţionali.

În plus, nu mai este nevoie de un contract sau un abonament lunar, caz in care utilizatorii vor plăti exact pentru cât vorbesc. De asemenea, există posibilitatea de a redirecţiona apelurile primite pe numărul local de mobil către numarul Simactiv, căsuţa vocală fiind gratuită şi se pot trimite mesaje vocale gratuite către orice adresă de email.

Cu Simactiv, serviciul de trimitere SMS online şi e-mail to SMS este gratuit, atât la trimitere cât şi la recepţionare. În plus, utulizatorii beneficiază de internet în 100 de ţări şi cel mai bun cost pentru traficul de date în ţările din UE – 3.66 USD pentru 1 MB şi MicroSIM pentru Iphone 4 şi Ipad 3G.

 

Simactiv a creat 4 pachete individuale (Simactiv 20, Simactiv 30, Simactiv 40 şi Simactiv 50). Fiecare pachet include Cartela SIM Internaţională, credit iniţial de 20, 30, 40 şi respectiv 50 USD, cont gratuit pentru reîncărcare şi manualul de utilizare.

Este nevoie de un telefon GSM tri-band sau quad-band deblocat pentru toate reţelele. Simactiv a creat şi 2 pachete corporate (Corporate Simactiv 5 – credit de 30 USD pentru 5 utilizatori şi Corporate Simactiv 10 – credit de 30 USD pentru 10 utilizatori). Astfel, se administrează într-un singur cont corporate grupurile şi persoanele, reincarcand automat contul fiecărui SIM din grup, prin folosirea unui singur cont de credit pentru operaţiuni multiple.

Simactiv răsplăteşte clienţii fideli cu cel mai flexibil program de loialitate din industria telecomunicaţiilor: 1 milă pe minut, atunci când călătoreşti în străinătate şi efectuezi apeluri utilizând Simactiv şi 1 milă pe minut atunci primeşti apeluri în timp ce călătoreşti în străinătate.

Simactiv este serviciul companiei World Roaming Services prin care Long Distance Post LLC distribuie pe teritoriul României cartelele OneSimCard.

World Roaming Services este o companie privată românească a cărei unică activitate este comercializare pe teritoriul României a cartelelor OneSimCard printr-un brand propriu, Simactiv.

OneSimCard este o divizie a Long Distance Post, LLC, o companie din Massachusetts, Statele Unite ale Americii, prezentă pe piaţa internaţională de telecomunicaţii fixe şi mobile pre-plătite încă din anul 1994. OneSimCard împreună cu partenerii săi locali au reuşit să furnizeze un nou mod de a comunică la fel de eficient şi ieftin pe tot globul în beneficiul clentilor săi.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă