16.5 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăAlegeri 2016RisCo vă invită la workshop-ul ‘Evaluarea afacerii – potenţial şi riscuri’

RisCo vă invită la workshop-ul ‘Evaluarea afacerii – potenţial şi riscuri’

Noul context economic cere şi un nou model de afaceri, în care inovarea şi flexibilitatea sunt la fel de importante ca şi elementele tradiţionale de management, cum ar fi reducerea cheltuielilor şi cresterea veniturilor.

RisCo împreună cu Indaco Systems şi BNI Bucureşti organizează în data de 8 Mai 2014 workshop-ul “Evaluarea afacerii – potenţial şi riscuri”, la Hotel Pullman, World Trade Center Bucureşti.

Evenimentul, susţinut de BCR Pensii şi Alpha Bank, îşi propune să ofere soluţii punctuale, practice la provocarile legate de deciziile cele mai importante de afaceri luate de antreprenori şi manageri:

Cum vindem, către cine şi de ce?

Reducem cheltuielile sau mărim vânzările?

Putem susţine investiţiile pe care le avem de făcut?

Cum ne păstram angajaţii şi cu ce costuri?

Iată doar câteva avantaje ale participării la workshop:

Acces la know-how de la speakeri de renume

Contact direct cu 150 de companii

Networking targetat şi incheiere de parteneriate

Cu speakeri de top, precum Marius Ghenea, Antreprenor şi Business Angel, Melania Mirea, Director Executiv BCR Pensii şi Dragoş Cabat, CFA, Managing Partner RisCo, workshop-ul „Evaluarea afacerii-potenţial şi riscuri” nu este doar un eveniment despre îmbunătăţirea performanţelor de afaceri, ci şi un mediu de networking. Astfel, participanţii pot fructifica la maximum oportunităţile de business în cadrul unei sesiuni dedicate, în cadrul căreia Manuela Voicila, director executiv BNI Bucureşti, îi va ajuta să îi cunoască pe toţi ceilalţi participanţi la workshop.

„Realizam un workshop interactiv şi dinamic, în care participanţii şi lectorii vor impărtăşi soluţiile proprii la problemele companiei de astăzi. Desigur, atât problemele cât şi soluţiile nu sunt aceleaşi pentru fiecare manager sau firmă. De aceea interacţiunea cu un mare număr de manageri din business este importantă”, a spus Dragoş Cabat, Managing Partner RisCo.

“Angajaţii motivaţi sunt cei care cresc productivitatea companiei pe termen lung. De acceea, în cadrul workshop-ului participanţii vor primi informaţii concrete cu privire la o soluţie cu impact semnificativ pentru o zonă cheie în dezvoltarea companiilor, şi anume resursa umană. O soluţie ce optimizează costurile pentru companii, fiind scutită de la plata taxelor sociale şi de la plata impozitului pe profit şi care contribuie la motivarea angajaţilor pe termen lung”, a declarat Melania Mirea, Director Executiv BCR Pensii.

Costul de participare la eveniment este de 150 RON + TVA.

Pentru inregistrări, vă rugăm să accesaţi www.risco.ro/conferinta-risco sau să ne contactaţi prin email la adresa andra.ciubuc@risco.ro sau telefonic la numarul 021.209.53.93.

Partenerii media ai evenimentului sunt Ziare.com, Romania Liberă, ManagerExpress, Bursa, IdeideAfaceri, Business24, Legestart şi Femei în Afaceri.

Cele mai citite

Cluj: Spălare de bani și trafic de droguri. Procurorii DIICOT au reținut 12 persoane

Procurorii DIICOT au reținut 12 persoane în urma unei investigații referitoare la constituirea unui grup infracțional specializat în trafic de droguri și spălare de...

Simion sare peste oi și trece la muls direct ciobanul

Ilustrație: Marian Avramescu Parlamentarul mioritic, liderul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a trecut puțin peste tradițiile românești, de dragul strângerii de sponsorizări...

One United Properties își umflă artificial profitul vânzând apartamentele către firmele pe care le deține. Implicat este și un bogătaș elvețian

Victor Căpitanu și Andrei Liviu Diaconescu susțin că profitul dezvoltatorului pe care îl dețin, One United Properties, va fi de 525 milioane de...
Ultima oră
Pe aceeași temă