Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

VIDEO Vă ordon: să țineți minte! Povestea lui Moș Lincă

Moș Lincu are 90 de ani și este veteran de război. Are o pensie mică pentru că a lucrat la CAP ca plugar și pentru a-și câștiga existența demn croșeteaza căciuli sau ciorapi. Aceasta este povestea lui.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 27.11.2018 - 14:57

Filmul "Vă ordon: Să țineți minte!" este un poem cinematografic dedicat eroilor necunoscuți care s-au jertfit pentru apărarea țării noastre. Regizorul Constantin Ghiță abordează cu predilecție teme patriotice şi se situează contra curentului de denigrare a neamului românesc. Un astfel de exemplu este şi filmul "Iubirea de moșie e un zid".

Constantin Ghiţă este absolvent al facultăţii de Regie Hyperion. A obţinut premiul "Paul Călinescu" pentru cel mai bun documentar la festivalul Cinema Iubit şi premiul Potecașul de bronz la festivalul internaţional de film eco-etno-folk pentru filmul "Ziua Eroilor".

Comentarii

loading...