12.5 C
București
luni, 18 octombrie 2021

Prostituatele îi acuză pe Cuc și Firea că le lasă fără loc de muncă

Prostituatele îl acuză pe șeful de la Transporturi că nu repară centura Capitalei, iar acest lucru le diminuează semnificativ numărul clienților. Fetele sunt decise să meargă la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) pentru a cere despăgubiri din partea statului român. Acestea susțin că sunt sabotate doar din simplul motiv că una dintre ele l-a refuzat pe Cuc. „Este o țară liberă și ne rezervăm dreptul de a ne selecta clienții. Domnul Cuc ne lasă fără loc de muncă și nu avem cum să ne mai întreținem familiile. Ca ministru al Transporturilor, ar trebui să arate mai mult respect față de noi, cele care folosim cel mai mult drumurile țării. Este aproape imposibil să mergi pe tocuri pe centura Capitalei“, ne-a declarat una dintre tinerele care practică prostituția pe centura Bucureștiului.

Fetele mai acuză și lipsa de implicare a Primăriei Municipiului București. Tinerele consideră că este vorba tot de rea-voință, de această dată din partea primarului general al Capitalei, Gabriela Firea. Prostituatele spun că Firea este invidioasă pe ele, pentru că sunt mult mai populare, și spun că este inadmisibil ca „o moldoveancă“ să vină să le ia pâinea de la gură tinerelor care lucrează în București.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu-Mihail Mușoiu scrie în presa centrală din anul 2008. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar, a absolvit FJSC și deține un master în Științele Comunicării.
Ultima oră
Pe aceeași temă