Sursa foto: Facebook

La Târgu Mureș avem cele mai tari Servicii Speciale din Lume: Serviciile cu Nevoi Speciale

Un încărcător cu şase cartuşe întregi s-a evaporat din bandulierele agenților de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale Mureş (SAS), iar Miliția Judeţeană a demarat scotociri suplimentare pentru găsirea arsenalului, fiindcă respectivul încărcător însumează muniția pe tot anul

Share

Filip-Mihael Bodoc 0 comentarii

Actualizat: 01.10.2019 - 10:44

Adică muniția pe tot anul a Serviciului cu Nevoi Speciale din Târgu Mureș.

 

Este cea de-a doua trăsnaie comisă în ultima vreme de ofițerii trupelor curat neSpeciale din România, după ce, acum câteva săptămâni, mascații de la balul Operei Speciale din Iași și-au reclamat sticletele-șef că îi pune să se caftească între ei, să aibă o dietă strictă și să alerge 10 km... lucruri de care n-a mai auzit niciun militar din cadrul Serviciilor Speciale americane, britanice sau franceze. Acolo fac antrenamente mult mai ușoare, se scufundă câteva minute în apă cu mâinile și picioarele legate, aleargă ore întregi cu greutăți în spinare și exercițiile de luptă sunt precum băutul berii la trupele noastre...așa că cine mai are, ca noi, trupe cu nevoi speciale?

 

Cele mai solide analize raportează că respectivul încărcător nu va fi găsit, cel mai probabil, niciodată, că trupele noastre speciale vor trebui să se mulțumească cu arcuri și cu săgeți și că era de nevoi speciale va lua sfârșit. Astfel, vom intra și noi în rând cu lumea, pierzând distincția planetară de a avea militari de elită cu deficiențe speciale.

Comentarii