14.8 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăAldineDavid Cameron, întrevedere cu Jean-Claude Juncker la Bruxelles

David Cameron, întrevedere cu Jean-Claude Juncker la Bruxelles

Premierul britanic, David Cameron, va avea, vineri, o întrevedere cu preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, pentru a discuta despre renegocierea sa cu Uniunea Europeană (UE), informează Reuters, citat de Agerpres.

”Premierul va călători la Bruxelles vineri, pentru o întâlnire bilaterală cu preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, cu care va discuta despre renegocierea de către regat a apartenenţei sale la UE”, a afirmat o purtătoare de cuvânt într-un comunicat.

Citeşte şi: Scenariile privind apartenenţa Marii Britanii la UE, după referendum, dezbătute într-o simulare

Cameron trebuia să se întâlnească cu premierul suedez şi danez pentru a discuta cu ei despre planurile sale de reformă a relaţiilor Marii Britanii cu UE, înainte de organizarea unui referendum privind rămânerea sau ieşirea regatului din blocul comunitar, însă a anulat întrevederile, pentru a călători la Bruxelles.

Citeşte şi: David Cameron: Sper că vom ajunge la un acord, astfel încât Marea Britanie să rămână în UE

 

Cele mai citite

O femeie de 34 de ani i-a furat banii bătrânei pe care o îngrijea de pe cardul acesteia

O femeie în vârstă de 34 ani din Oradea, care fusese angajată ca menajeră în locuinţa unei pensionare din municipiu, a ajuns în anchetă...

Juventus Torino a câștigat Cupa Italiei

Juventus Torino a câștigat a 15-a Cupă a Italiei din istoria sa, după ce a învins-o cu scorul de 1-0 pe Atalanta, în finala...
Ultima oră
Pe aceeași temă