Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cuc nu mai taie panglici la inaugurări de kilometri, ci la rezilieri de contracte

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, ar putea să lanseze o nouă modă în peisajul politic autohton.

Share

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

Actualizat: 08.09.2019 - 13:10

Cuc vrea să renunțe la tăierile de panglici, la inaugurarea fiecărui kilometru nou de autostradă, și să organizeze astfel de festivități la rezilierea contractelor cu constructorii. Ministrul Transporturilor a realizat că astfel de evenimente sunt mult mai frecvente și ar trebui marcate, ca să nu mai fie trecute cu vederea. Răzvan Cuc este convins că aceste realizări ale Guvernului trebuie cunoscute de electorat.

Deja ministrul Transporturilor s-a bucurat de atenția și vizita unei delegații a Ambasadei Spaniei la București, după rezilierea contractului pentru lotul trei de autostradă Lugoj – Deva. Răzvan Cuc este convins că astfel de evenimente, ce s-au bucurat de atenție internațională, merită, cu adevărat, tăieri de panglică.

Și pentru că a început lupta pentru Palatul Cotroceni, Cuc vrea să-i dea o mână de ajutor și candidatului PSD, Viorica Dăncilă, și o va invita pe aceasta la următoarea reziliere de contract pentru autostradă.

Comentarii

loading...