22.6 C
București
vineri, 24 septembrie 2021

Cuc nu mai taie panglici la inaugurări de kilometri, ci la rezilieri de contracte

Cuc vrea să renunțe la tăierile de panglici, la inaugurarea fiecărui kilometru nou de autostradă, și să organizeze astfel de festivități la rezilierea contractelor cu constructorii. Ministrul Transporturilor a realizat că astfel de evenimente sunt mult mai frecvente și ar trebui marcate, ca să nu mai fie trecute cu vederea. Răzvan Cuc este convins că aceste realizări ale Guvernului trebuie cunoscute de electorat.

Deja ministrul Transporturilor s-a bucurat de atenția și vizita unei delegații a Ambasadei Spaniei la București, după rezilierea contractului pentru lotul trei de autostradă Lugoj – Deva. Răzvan Cuc este convins că astfel de evenimente, ce s-au bucurat de atenție internațională, merită, cu adevărat, tăieri de panglică.

Și pentru că a început lupta pentru Palatul Cotroceni, Cuc vrea să-i dea o mână de ajutor și candidatului PSD, Viorica Dăncilă, și o va invita pe aceasta la următoarea reziliere de contract pentru autostradă.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu-Mihail Mușoiu scrie în presa centrală din anul 2008. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar, a absolvit FJSC și deține un master în Științele Comunicării.
Ultima oră
Pe aceeași temă