Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: arhivă

Zeci de muniții neexplodate au fost distruse de pirotehniști

Pirotehniştii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Tulcea şi cei ai instituţiei similare din Constanţa au distrus, vineri, în apropiere de satul tulcean Turcoaia, aproape 90 de muniţii neexplodate descoperite în ultima perioadă, informează Agerpres.

Share

Redacția Online 0 comentarii

15.11.2019 - 14:53

Purtătorul de cuvânt al ISU Tulcea, Florentin Daciu, a anunţat că distrugerea a avut loc într-un poligon improvizat şi că în timpul acţiunii au fost neutralizate 14 proiectile explozive, patru grenade de mână şi 75 de cartuşe.

În acest context, ISU Tulcea aminteşte că pentru prevenirea accidentelor cauzate de muniţii neexplodate este interzisă atingerea muniţiei, lovirea sau mişcarea acesteia, introducerea în foc, demontarea focoaselor sau a părţilor componente, precum şi joaca copiilor cu aceste elemente.

Comentarii