Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Yacht cu trei oameni, salvat în zona digului de nord al Portului Constanţa

Şalupa de intervenţie Rubin a fost mobilizată în noaptea de miercuri spre joi de Agenţia Română pentru Salvarea Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM) pentru a participa la salvarea unui motor-yacht românesc afla în derivă la circa o jumătate de milă maritimă de digul de nord.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 25.10.2018 - 09:19

Potrivit sursei citate, în urma alertei transmisă de Centrul Maritim de Coordonare pentru Salvarea pe Mare (MRCC), în legătură cu o ambarcaţiune de agrement cu trei oameni la bord, aflată în dificultate pe mare, ARSVOM a intervenit în zonă cu şalupa Rubin, al cărei echipaj a reuşit remorcarea şi tractarea în port a ambarcaţiunii al cărei sistem de propulsie era avariat.

"Undeva în jurul orei 21.10 echipajul nostru a reuşit să aducă în port motor-yachtul Liana II, o ambarcaţiune de agrement Jeanneau înmatriculată la Tulcea, care rămăsese fără ambele motoare din cauza unei defecţiuni survenită în timp ce efectua o deplasare. Nava şi echipajul au fost aduse în siguranţă în Portul Constanţa în dana 79", a declarat dispecerul ARSVOM.

Comentarii

loading...