Foto: Arhivă

Vinovaţii vor suporta consecinţele, indiferent de funcţia pe care o au, promite premierul Cîțu

Premierul Florin Cîțu a mers în vizită la Institutul "Matei Balș" pentru a verifica mersul anchetei în urma incendiului produs vineri dimineață.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 02.02.2021 - 09:36

Premierul Florin Cîțu a mers în vizită, sâmbătă, la Institutul "Matei Balș", pentru a verifica mersul anchetei în urma incendiului produs în dimineața zilei de vineri, 29 ianuarie 2021.

"Este nevoie de criterii de performanţă urgent şi le voi introduce. Salariile mari din sectorul public, comparativ cu sectorul privat, trebuie justificate de un mod de lucru profesionist. Indiferent de domeniul de activitate. Şi vă promit: vinovaţii vor suporta consecinţele, indiferent de funcţia pe care o au. Nimeni nu este mai presus de lege, iar în mandatul meu se va şi materializa acest principiu", a anunțat, ulterior, șeful Guvernului, într-o postare pe contul său de Facebook.

Patru pacienți au murit în timpul incendiului de vineri dimineață iar alți doi dintre pacienții internați la acel moment au murit ulterior. 53 de pacienți au fost transferaţi către alte spitale.

Potrivit primelor informații, incendiul s-ar fi declanșat la secția unde erau internați pacienți cu Covid.

Comentarii