VIDEO: Un polițist din Buzău aflat pe motocicletă, lovit intenționat cu mașina

Un agent de la Poliția Rutieră Buzău a scăpat cu viață după ce motocicleta în care se afla a fost lovită și proiectată într-un Taxi care circula din sens opus.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 20.08.2020 - 09:16

Scena teribilului accident, surprinsă pe o cameră de supraveghere de la ieșirea din municipiul Buzău, a fost postată pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol și arată ce noroc teribil a avut polițistul proiectat pe șosea în timp ce motocicleta în care se afla era cuprinsă de flăcări.

„După ce un polițist rutier pe motocicletă a efectuat semnalul regulamentar de oprire, femeia a încercat să scape lovindu-i motocicleta care a fost proiectată într-un taxi care circula de pe sensul opus.”, este comentariu atașat imaginilor.

După impact se observă că femeia aflată la volanul autoturismului care a lovit motocicleta pierde pentru moment controlul volanului dar se redresează la timp și fuge de la locul accidentului.

Agentul principal de poliție Adrian Popa, aruncat pe șosea, reușește să se ridice și să-i îndepărteze pe oameni de lângă motocicleta în flăcări, alertându-i pe colegi și descriind marca și culoarea autoturismului care a provocat accidentul.

„La scurt timp după mobilizarea echipajelor din teren, femeia de 32 ani este identificată într-o benzinărie, unde probabil se ascundea. Aceasta a fost reținută și este acuzată în acest moment de săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.”, au transmis colegii polițistului.

Comentarii