Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto - News.ro

VIDEO. Dragnea, huiduit și la ieșirea de la Conferința PSD Iași: “Șobolanule!”

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost huiduit şi la ieşirea din Teatrul Luceafărul din Iaşi, unde s-a desfăşurat Conferinţa judeţeană a PSD.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 20.04.2019 - 19:58

Protestatarii au strigat ”Şobolanule” şi “Iaşul nu te vrea“, liderii social-democraţi plecând cu un microbuz.

Dragnea a ieşit din incinta Teatrului Luceafărul din Iaşi în jurul orei 18.30, fiind aşteptat de sute de oameni, care l-au huiduit şi au scandat împotriva sa. Pentru a acoperi vacarmul, şefii ieşeni social-democraţi au apelat la o fanfară din judeţ.

Dragnea, însoţit de ceilalţi lideri PSD, a urcat într-un microbuz adus în faţa treptelor teatrului, şeful social-democrat evitând, astfel, contactul cu protestatarii, aflaţi la 30 de metri distanţă.

În momentul în care microbuzul părăsea esplanada din faţa Teatrului Luceafărul, oamenii au strigat “Şobolanul“ şI “Iaşul nu te vrea“.

Protestul de la Iaşi s-a încheiat în jurul orei 18.40, după care jandarmii au început să ridice gardurile metalice instalate în zonă încă de sâmbătă dimineaţă.

 

Comentarii